Όλοι οι χειρισμοί του Μάρκου στη σειρά Η Μάγισσα οδηγούν αργά αλλά σταθερά τη Θεοφανώ σε αποξένωση…
Ό,τι είχε αρχίσει ως μια ωραία ιστορία αγάπης η «δούλα» διαπιστώνει ότι μετατρέπεται σε κάτι που η ίδια αδυνατεί να αποδεχτεί.
Γιατί ποτέ δεν ονειρεύτηκε να γίνει «σύγκρια» του Μάρκου… Άλλωστε και ο ίδιος κατέκρινε κάποτε για αυτή την πρακτική τον πατέρα του τον Μιχαήλ, μια και το ίδιο είχε κάνει με τη μητέρα του, την Αναστασία…
Κι όμως… Τελικά ο Μάρκος ακολούθησε «πιστά» τα βήματα που σιχαινόταν, βλέποντας ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να κρατήσει τη Θεοφανώ κοντά του και μακριά από την αγκαλιά ενός άλλου… Τώρα η νεαρή κοπέλα βλέπει το αληθινό πρόσωπο του άντρα που αγάπησε, του αληθινού πατέρα του παιδιού της. Και όσο το βλέπει τόσο πιο πολύ δεν της αρέσει.
Όσο ο Μάρκος προσπαθεί να την «αποκλείσει» από άλλους, κλείνοντάς την ως «σύγκρία» του στον πύργο των Λασκαραίων, τόσο εκείνη οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε μια «άλλη αγκαλιά»!

Όταν η Θεοφανώ έκανε στον Ρώσο ευγενή την αποκάλυψη ότι στην πραγματικότητα η γυναίκα του, η γυναίκα που υπεραγαπούσε, αυτοκτόνησε επειδή έμαθε για τον θάνατο του καλύτερού του φίλου και εραστή της, τον συντάραξε.
Αρχικά αρνήθηκε να την πιστέψει, όμως οι αναμνήσεις τον βοήθησαν να κατανοήσει ότι το όραμα της Θεοφανώς φανέρωνε όλη την αλήθεια σε μια υπόθεση που μέχρι τώρα τον βασάνιζε…
Από εκείνη τη στιγμή ο Αντρέι αποφάσισε ότι θα προστατέψει τη νεαρή κοπέλα με κάθε τίμημα και, καθώς είναι ένας άντρας έντιμος, σκοπεύει να κρατήσει την υπόσχεσή του. Εξ ου και η σύγκρουσή του με τον Μάρκο…
Η εκτίμηση που της τρέφει σιγά σιγά θα αρχίσει να μετατρέπεται σε αισθήματα βαθιά, που και η Θεοφανώ δεν θα αργήσει να αντιληφθεί... Απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Μάρκου και τη δίψα του για εξουσία, δεν θα αργήσει να στραφεί στην προστασία του Αντρέι, συγκινημένη από τον τίμιο και ευθύ χαρακτήρα του.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Γιωργίκης και Ανέστης αντιμέτωποι-Το μίσος τους και πάλι στην επιφάνεια!

F1 Charles Leclerc: Δεν είναι φήμες κατέχει τελικά το τέρας Ferrari 812 Competizione αξίας 598.000 δολαρίων

Σασμός: Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς-Κόβουν την ανάσα τα γεγονότα