Τα νέα επεισόδια της σειράς Το Προξενιό της Ιουλίας, υπόσχονται ανατροπές και δυνατές συγκινήσεις… 

Ο Γιωργίκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μετά τον αρραβώνα του με την Ιουλία, προγραμματίζει γάμο-εξπρές μαζί της, καθώς ανυπομονεί να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα.

Στο μεταξύ, η απρόσμενα ήπια αντίδραση του Χρήστου μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για την Ιουλία ήρθε σαν ανέλπιστο… γαμήλιο δώρο. Ανακουφισμένος, ο Προβιός πιστεύει ότι θα βρει επιτέλους στο πλευρό της Ιουλίας την ευτυχία. Ελπίζει πως εκείνη θα σταθεί σαν αληθινή μάνα για τον γιο του και, γιατί όχι, θα του χαρίσει ακόμα ένα παιδί…

Ο Γιωργίκης παρατηρεί συγκινημένος τη «μεταμόρφωση» του Χρήστου . Ο γιος του φαίνεται να έχει ηρεμήσει πολύ, να μη βασανίζεται πια από εφιάλτες και σκοτεινές σκέψεις και ξέρει καλά πως αυτή η αλλαγή οφείλεται στη θετική επίδραση πάνω του του μοναχού Επιφάνειου.

Γεμάτος ευγνωμοσύνη, ο Προβιός αποφασίζει να πάει στο ν μοναστήρι, ώστε να γνωρίσει τον μυστηριώδη μοναχό από κοντά και να τον ευχαριστήσει. Μόλις όμως τον αντικρίζει, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Γιατί συνειδητοποιεί ότι αυτός στον οποίο χρωστά τη σωτηρία του Χρήστου είναι ο η άνθρωπος που μισεί, ο Ανέστης, ο άντρας της Χάδως, που διατηρούσε παράνομη σχέση με τη γυναίκα του, την Ευγενία.

Ο Ανέστης τον κοιτά ταραγμένος και προσπαθεί να συγκρατήσει τα έντονα συναισθήματα που νιώθει. Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια που έχει αφιερωθεί στον Θεό έμαθε να καταπνίγει τα πάθη του. Από την αρχή ωστόσο ο Ανέστης «χρέωνε» στον Γιωργίκη τον θάνατο της αδικοχαμένης Ευγενίας, ενώ υποψιαζόταν και τον βρόμικο ρόλο της Χάδως. Και τώρα θα έχει την ευκαιρία να του πει κατά πρόσωπο σκληρές αλήθειες. Οι δύο άντρες έρχονται λοιπόν αντιμέτωποι για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια. Το μίσος που προσπάθησαν να θάψουν βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια και μια άγρια κόντρα ξεσπά ανάμεσά τους…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Λυκούργο και Χρήστο-Η αποκάλυψη της σχέσης με την Αριάδνη φέρνει φασαρίες!

F1 Mercedes W15 2024 και το μονοθέσιο μεταμορφώνεται

Η Μάγισσα: Όσα θα γίνουν στα νέα επεισόδια-Ένας έρωτας γεννιέται-Αδέρφια Σπήλιος και Θεοφανώ