Ο Μανόλης θα βρεθεί στο γραφείο του Αντώνη και επίσημα θα καταθέσει υπέρ του Μαθιού στη σειρά Σασμός.

Θα τονίσει πως βρισκόταν έξω από το σπίτι του την ώρα που γινόταν το κακό, γεγονός που θα αναγκάσει τον Αντώνη να αφήσει τον Μαθιό ελεύθερο. Δυστυχώς, ο διοικητής της Άνω Ποριάς δεν θα έχει υπολογίσει στα κρυφά σχέδια των Αντρέα, Τηλέμαχου και Γιάννου που ετοιμάζουν το μεγάλο χτύπημα στον μεγάλο γιο της Καλλιόπης.

Για την ακρίβεια, όταν ο Μαθιός βγει από το κρατητήριο, ο Γιάννος από απόσταση θα τον πυροβολήσει, όμως η Ντίνα θα μπει μπροστά του και θα «φάει» τη σφαίρα στην πλάτη. Η Βασιλική και η Καλλιόπη θα κλονιστούν όταν μάθουν για το χτύπημα αλλά θα ευχαριστήσουν θερμά την Ντίνα για τα αντανακλαστικά της.

Μετά από αυτό όμως η Βασιλική θα ξέρει τι πρέπει να κάνει για να αφήσει η αστυνομία ήσυχη την οικογένειά της. Θα αποκαλύψει στον Αντώνη πως εκείνη ήταν αντιμέτωπη με τον Λάζαρο όταν ο τελευταίος έχασε τη ζωή του στο κρησφύγετο.

Ο Φραγκιαδάκης χαίρεται που η υπόθεση κοντεύει να κλείσει, όμως η ξαφνική επίσκεψη του Χρήστου Γιακωβάκη στο γραφείο του, παρουσία της Στέλλας, δεν θα είναι για καλό. Μεταξύ των δύο αντρών θα δημιουργηθεί ένταση αφού, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο νέος εισαγγελέας της Κρήτης θα κατηγορήσει εκείνον και την ομάδα του για ολική απραξία. Και όλα αυτά ενώ η Αργυρώ έχει πάει στην Αθήνα, στο σπίτι της ξαδέλφης της, για να ηρεμήσει και να πάρει τις αποφάσεις της, αφήνοντας πίσω της τον Αστέρη μόνο.
Όσο και αν θέλει η Αργυρώ να ξεφύγει από τον «κλοιό» των Σταματάκηδων, τόσο πάνω τους θα πέφτει.

Ο Αστέρης δεν θα πάψει να της τηλεφωνεί για να μάθει πού είναι, όμως τη λύση τελικά θα του τη δώσει η Μαρίνα που θα τον ενημερώσει για την παραμονή της στο σπίτι της ξαδέλφης της. Ο Αστέρηs θα αποφασίσει να πάει να τη βρει, ύστερα μάλιστα και από την προτροπή της Καλλιόπης που θα του πει να προστατεύσει την οικογένεια του.

Στο μεταξύ, ο Αντρέας θα συνεχίζει να θέλει να μάθει τι συμβαίνει με την Εύα. Εκείνη, που ακόμα δεν θα είναι έτοιμη να του αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα, θα του πει απλά πως είναι μυστική πράκτορας, κερδίζοντας έτσι χρόνο.

Αυτός όμως θα έχει μεγαλύτερα προβλήματα να διαχειριστεί, όπως το να κάνει δικό του το κτήμα που άφησε ο Ρούσσος Σταματάκης σε εκείνον και τον Τηλέμαχο. Μάλιστα θα πει στον αδελφό του ότι έχει βάλει λυτούς και δεμένους να βρουν τον Ρούσσο στη Στοκχόλμη όπου και μένει όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, ο Μανόλης βλέπει την Εύα και τον Γιώργο μαζί και το λέει στην Θοδώρα, μήπως και αλλάξει τις αποφάσεις της για τη σχέση της τον με τον αστυνόμο.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Λυκούργο και Χρήστο-Η αποκάλυψη της σχέσης με την Αριάδνη φέρνει φασαρίες!

F1 Mercedes W15 2024 και το μονοθέσιο μεταμορφώνεται

Η Μάγισσα: Όσα θα γίνουν στα νέα επεισόδια-Ένας έρωτας γεννιέται-Αδέρφια Σπήλιος και Θεοφανώ