Καλεσμένος στη εκπομπή του Love it  με την Ιωάννα Μαλέσκου, βρέθηκε o Bαλάντης, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor. Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε για τις εμπειρίες που αποκόμισε μέσα από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ ωστόσο αναφέρθηκε και στα ζητήματα που προέκυψαν μεταξύ του ιδίου και των συμπαικτών του.

«Το να βρίσκομαι στο survivor ήταν μια ωραία στιγμή της ζωής μου» τόνισε σε πρώτη φάση ωστόσο εξέφρασε τα παράπονά του για την ομάδα των Διασήμων: «Δεν παίρνανε πρωτοβουλίες τα παιδιά. Εγώ ενοχικά προσέφερα στην καλύβα γιατί ήμουν αδύναμος αγωνιστικά και πήγα πολύ αγύμναστος. Είχα πει στα παιδιά θέλω να με έχετε προτεινόμενο γιατί δεν ήμουν καλός παίκτης. Δεν με ενδιέφερε το ενδεχόμενο να φύγω. Πίστευα ότι θα ήταν αλλιώς. Με δυσκόλεψε πιο πολύ το αγωνιστικό κομμάτι. Τα παιδιά στην ουσία μου έλεγαν μην παίξεις σε αυτό το παιχνίδι για να μην χάσουμε πόντο. Ποτέ δεν αισθάνθηκα την αγκαλιά της ομάδας. Όταν έφερνα νίκες αισθανόμουν μια απειλή. Νομίζω το συζητούσαν. Εγώ επέμενα πως δεν θα αντέξω, είχα πολλά πράγματα να κάνω στην Αθήνα καθυστέρησα μάλιστα αρκετά. Περίμενα πως θα φύγω νωρίτερα. Το έλεγα κάθε φορά και στον κόσμο ότι δεν θέλω να μείνω. Μπήκα πέρασα αυτό που ήθελα, τα έζησα όλα».

Για τις κόντρες που είχε με τη Μυριέλλα αποκάλυψε πως ήταν ένα από τα «φάουλ» του αλλά δήλωσε πως δεχόταν και πιέσεις από τους συμπαίκτες του:

«Για χάρη των κοριτσιών , της Αθηνας, της  Ευρυδίκης και του Πηλίδη συνέχισα για  το θέμα με τη Μυριέλλα. Έκανα λάθος με πίεζαν να το συνεχίσω. Δεν ήμουν ο εαυτός μου πρώτη φορά . Δικαιολογούσα βέβαια τη Μυριέλλα, αν κι εφόσον ήταν ερωτευμένη.».

Survivor Βαλάντης: Η Μυριέλλα με έφερε στα όριά μου

Ωστόσο είπε ότι η  συμπεριφορά της Μυριέλλας τον έφερε στα όρια του: «Ερχόταν και σε μένα που είμαι λίγο παλαιών αρχών και μου το έλεγε σαν να ήθελε να μαθευτεί ότι έχει σχέση. Μου το είπε δύο φορές. Όταν έβλεπα ότι η Μυριέλλα έχει κάτι έξω και πάει να δημιουργήσει κάτι μέσα λέγοντας μου ότι κολλακεύτηκα από ένα σχόλιο μου γύρισε το μυαλό. Έκανα βέβαια ένα σχόλιο που δεν έπρεπε να ειπωθεί ποτέ».

Επίσης είπε πως όλα αυτά οδήγησαν στο πρόσχημα να στηθεί ψηφοφορία εις βάρος της Μυριέλλας. Αυτό όμως δεν  το τήρησαν οι συμπαίκτες του .

«Υπήρχε μια προτροπή να ψηφιστεί η Μυριέλλα. Αποδεικνύεται από το στήσιμο της τελευταίας ψηφοφορίας. Μου είπαν να ψηφίσω την Μυριέλλα αλλά εν τέλει εγώ ψήφισα την Αθηνά . Η Ευρυδίκη που προέτρεψε να ψηφιστεί η Μυριέλλα στο τέλος ψήφισε εμένα. Είδα ότι εδώ υπάρχει πρόβλημα».