Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend»για τον Τάσο Χαλκιά. Η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων, και για τον Τάσο Χαλκιά και το σκηνικό που έγινε πριν λίγο καιρό στον αέρα του «Love it».

Ιωάννα Μαλέσκου: Θα καλούσα και πάλι τον Χαλκιά

«Ήταν ήσυχες οι γιορτές, γυρίσαμε με τους καλύτερους οιωνούς. Οι στόχοι μου για τη νέα χρονιά θα επικεντρωθούν περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο. Εκτιμώ τον λόγο του Δημήτρη Δανίκα και τον εκτιμώ βαθιά σαν άνθρωπο.

Με τον Τάσο Χαλκιά έχει λήξει το θέμα, δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο. Εννοείται πως θα τον καλούσα ξανά στην εκπομπή μου εάν και ο ίδιος το επιθυμούσε», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στη συνέχεια: «Είναι σημαντικό όταν δεν έχεις κοντά σου τους ανθρώπους σου, να νιώθεις ότι είναι εδώ για σένα».

Ιωάννα Μαλέσκου: Με τον Τάσο Χαλκιά έχει λήξει το θέμα

Στην εκπομπή της παρουσιάστριας «Love it» στο ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς για συνέντευξη.

Η συζήτηση ωστόσο γρήγορα εξελίχθηκε σε… πεδίο μάχης με επιθετικό τόνο και επικριτικά σχόλια εκατέρωθεν!

Από την αρχή της εμφάνισής του ο ηθοποιός έδειξε να μην έχει και τη καλύτερη διάθεση με τις απότομες απαντήσεις που έδινε να δημιουργούν ένα αμήχανο κλίμα.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στον ηθοποιό ότι αυτός είναι εύθικτος.

Η συγκεκριμένη ατάκα έκανε έξαλλο τον Χαλκιά ο οποίος απάντησε «Είναι δυνατόν να λες σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις 3 λεπτά κάτι τέτοιο; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου αυτό..»

Δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να βρίσκεται σε συζητήσεις με το Open

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» απάντησε σ’ αυτή τη φημολογία.

“Και να ισχύει αυτό, υπήρχε περίπτωση να σου απαντήσω τώρα; Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα συμβόλαιο, το οποίο ειλικρινά πάει πάρα πολύ καλά. Το τιμώ” και αποκάλυψε πότε λήγει το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ: “Όταν τελειώσει η σεζόν τελειώνει και το συμβόλαιό μου, από εκεί και πέρα δε ξέρεις μπορεί να προκύψει. Ο καθένας να κοιτάζει τα δικά του, η δική μου συνεργασία είναι άριστη” είπε χαρακτηριστικά.