Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha ο Δημήτρης Αλεξάνδρου,  με τα λεγόμενα του Βαλάντη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ». Οι δηλώσεις αφορούσαν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και το Survivor 5.

«Γιατί πολύ απλά δεν ζητάει ένα τεράστιο συγγνώμη. Να πει ότι “έκανα μια απίστευτη γκάφα, είμαι τραγικός, ζητάω συγγνώμη, δεν ξέρω πώς έγινε όλο αυτό” και πάλι να μπαλώσει κάτι τόσο λάθος και τόσο απάνθρωπο;». Αυτό αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε «Είναι πραγματικά ανεπίτρεπτο αυτό που ακούμε από τον Βαλάντη που συνεχίζει και επικαλείται τους πατέρες της εκκλησίας και γενικότερα αγίους και να πει ότι αυτό που είπε το λένε και πατέρες της εκκλησίας. Είναι πραγματικά ντροπή του που βγαίνει και λέει αυτό το πράγμα για μια κοπέλα που δεν ξέρει τι της έχει αφήσει η συγκεκριμένη αρρώστια».

 

Survivor: Ένταση μεταξύ Βαλάντη- Γραμμέλη

«Πέραν των εξελίξεων αυτών που αποσπασματικά είδατε, πέρασα πολύ καλά στο Survivor. Στο αγωνιστικό κομμάτι δυσκολεύτηκα, γιατί μπήκα εντελώς αγύμναστος αλλά σιγά σιγά ξεκίνησα να βρίσκω τα πατήματα μου και έφερα και τις πρώτες νίκες. Η καλύβα ήρθε σχεδόν από δικές μου νίκες.

Αν ήθελαν οι συμπαίκτες μου θα είχαν περάσει καλά μαζί μου, γιατί μπήκα χωρίς στρατηγική και νομίζω πως αυτό φάνηκε. Τα επεισόδια μετέδιδαν την αντίδραση μου αποσπασματικά. Δηλαδή αφού έχω ξεκινήσει να μπω στη διαδικασία να φωνάζω. Δεν έδειχναν ποτέ το πως ξεκινούσε ο τσακωμός. Δεν είναι λογικό να δείχνεις μια άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου χωρίς να δείχνεις γιατί ξεκίνησε αυτή η άσχημη του στιγμή.

Στην Ευρυδίκη είπα ότι ο Θεός μάς δίνει δοκιμασίες στη ζωή μας ώστε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Βεβαίως και λέγεται, το λέει ο Άγιος Παϊσιος».

Η δήλωση αυτή εκνεύρισε την Αφροδίτη Γραμμέλη, με τη ίδια να λέει χαρακτηριστικά: «Μα τι λέτε τώρα; Δεν το πιστεύω».

Βαλάντης: Τι δεν πιστεύετε; Δεν πιστεύετε στον Θεό, μάλλον θέλετε να πείτε και απέχω από τη συζήτηση με αυτά που λέτε. Απέχω από τη συζήτηση.

Α.Γ.: Όχι, όχι, σας παρακαλώ. Δεν επιτρέπω να μου κάνετε αυτό τον χαρακτηρισμό εμένα.

Βαλάντης: Αν πιστεύετε στον Θεό…

Α.Γ.: Το αν πιστεύω ή όχι είναι δικός μου λογαριασμός.

Βαλάντης: Ωραία, να το πείτε τότε γιατί εγώ μιλάω με χριστιανικά λόγια και πρέπει ο άλλος να ακούει αν είναι Χριστιανός ή όχι.

Εγώ μίλησα παραινετικά και με πολύ λύπη για αυτή την κοπέλα. Πρώτα από όλα, είμαστε και οι δύο παθών από μια ασθένεια και ευτυχώς αυτό το κορίτσι βγήκε αλώβητο από αυτή την ιστορία. Εγώ δεν αλώβητος, έχασα το μισό νεφρό μου» πρόσθεσε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης στο Survivor πριν τρία χρόνια. Οπότε δεν ήμουν και επιθετικός απέναντι της. Ίσα ίσα της το ψιθύρισα γιατί εκείνη τη στιγμή χρησιμοποίησε πράγματα τα οποία είπε όπως ήθελε, ακόμα και για την σχέση που δεν ήταν έτσι όπως την παρουσίασε. Πραγματικά εκείνη τη στιγμή ένιωσα τόσο άσχημα που ήξερα πως ότι και να έλεγα θα με έβγαζαν τρελό», κατέληξε ο Βαλάντης.