Η σκαλέτα του ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική χρονια ειναι ηδη , έτοιμη και το κανάλι του Αμαρουσίου στην καλοκαιρινή ενημέρωση που είχε καθιερώσει προ covid και επανέφερε προ ημερών, άνοιξε τα χαρτιά του. Ο Γιώργοs Λεβέντηs, διευθύνων σύμβουλος ΑΝΤ 1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Τν και ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ολοκληρώθηκε μια τηλεοπτική σεζόν σκληρού ανταγωνισμού. Και παρόλο που και η επόμενη θα είναι εξίσου ανταγωνιστική, είμαι πολύ αισιόδοξος για την πορεία του ΑΝΤ 1. Εχουμε δουλέψει πολύ τους τελευταίουs μηνεs και είμαστε έτοιμοι για έναν δύσκολο χειμώνα». Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Τζώρτζηs Ποφάντηs, γενικόs διευθυντήs Προγράμματοs ΑΝΤΙ: «Οι μεγάλεs ομάδεs επιστρέφουν στον πρωταθλητισμό. θέλουμε να πιστεύουμε ότι Θα σας εντυπωσιάσουμε. Ο ΑΝΤ1 είναι έτοιμοs να ξαναπάρει τα ηνία, παρουσιάζονταs στο τηλεοπτικό κοινό νέα προγράμματα μαζί με παλιά αγαπημένα που παραμένουν. Τι θα δούμε όμως από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ψυχαγωγία

Τηλεπαιχνίδια και αγαπημένεs εκπομπέs επιστρέφουν. Το «Rouk Zouk» και το «Rouk Zouk special» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, το «5Χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή, το «Ποιοs Θέλει να γίνει εκατομμυριούχοs:» με τον Γρηγόρη Αρναούτoγλου μέχρι τον Νοέμβριο. οπότε Θα παραδώσει τη σκυτάλη στους «Ράδιο αρβύλα» και το «Βινύλιο» και Θα συνεχίσει μετά το Πάσχα. Στιs επάλξειs και το «The 2night show». Στα νέα προγράμματα εντάσσεται το «Family games», ένα οικογενειακό τηλεπαιχνίδι. Στην κατηγορία ριάλιτι από τον Ιανουάριο Θα δούμε το «Dragon’s den», το επιτυχημένο σόου επενδύσεων και επιχειρηματικότηταs, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και το «Ι’ m celebrity get me out of here», όπου δώδεκα γνωστά πρόσωπα Θα βρεθούν στη Νότιο Αφρική και θα ζήσουν σε μια ζούγκλα_

Το «Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη Θα επιστρέφει για 32η συνεχόμενη χρονιά. Συνεχίζει και «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα. Η συμπαρουσιάστρια αναζητείται. Το Σαβ-βατοκύριακο Θα κάνει πρεμιέρα νέα πρωινή ενημερωτική εκπομπή, ενώ εξακολουθεί και το «Υγεία πάνω απ’ όλα» με τη Φωτεινή Γεωργίου. Ο Νίκος Χατζηνικολάου Θα επιστρέψει στο καθιερωμένο του ραντεβού με το «Ενώπιοs ενωπίω», αυτή τη φορα με φιλοξενούμεvous από την πολιτική σκηνή, ενώ θα έχει το πηδάλιο τηs παρουσίασηs του κεντρικού δελτίου ειδήσεων των 18.45.