Με έναν ρόλο-έκπληξη θα εμφανιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια προσεχώς. Ως μεγάλη φαν των «Άγριων Μελισσών», θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1 τη σπέσιαλ εκπομπή-αφιέρωμα με συνεντεύξεις συντελεστών και παραλειπόμενα της αγαπημένης σειράς, που ρίχνει αυλαία στις 7 Ιουλίου.

Ζέτα Μακρυπούλια: Το κυνήγησα το Ρουκ Ζουκ!

Το ξέρατε ότι η επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού στη μικρή μας οθόνη ιδέα της Ζέτας Μακρυπούλια; Το αποκάλυψε, η ίδια, μιλωντας στην κάμερα της εκπομπής «’Όλα γκουντ» του ΣΚΑΪ. Όπως τόνισε: «Το πίστευα το κόνσεπτ yιατί μον άρεσε πάρα πολύ όταν το έβλεπα μικρή. Γι’ αυτό και το κυνηγούσα με μανία και ήθελα να το κάνω δυο τρία χρόνια πριν το πρωτοκάνουμε». Όπως εξήγησε μάλιστα, το είχε προτείνει σε πολλά κανάλια, αλλά τελικά έγινε στον ΑΝΤΙ .

Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον ξεκαθάρισε ότι παρόλο που το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη για την ίδια, έχει ήδη κάποια πράγματα στο μυαλό της.

Αρχικά, η παρουσιάστρια δήλωσε ξεκάθαρα ότι το πίστευε εξαρχής.

«Μου άρεσε πολύ όταν το έβλεπα μικρή, γι’ αυτό το κυνηγούσα με μανία και ήθελα να το κάνω κανά δυο τρία χρόνια πριν».

«Ήταν εντελώς δική μου ιδέα, την οποία τη γύρισα σε πολλά κανάλια, αλλά τελικά έγινε στον ANT1», είπε η παρουσιάστρια.

«Είναι ένα εύκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι της παρέας κι εμένα μ’αρέσουν τα παιχνίδια αυτά. Τώρα ότι θα πάει πέντε χρόνια δεν είχα προλάβει να το σκεφτώ, αλλά χαίρομαι».

Ακόμα όσον αφορά τον ANT1 δήλωσε ότι είναι εκεί από 13 χρονών, οπότε θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κι ως δεύτερο σπίτι της.