Συγκλονιστικό αναμένεται το ναυάγιο και στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Καλλέργης αποδεικνύεται πως τρέμει τον Παντελίδη όσο κανέναν άλλον.

Η σειρά του Mega έχει κάνει μεγάλη αίσθηση φέτος ενώ σημειώνει και υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση. Ωστόσο θα ολοκληρωθεί σε έναν κύκλο με το τέλος να προβάλλεται τον Ιούνιο.

Το ναυάγιο: Ο Καλλέργης τρέμει τον Παντελίδη – Με αυτους θα συνεργαστεί στο τελος

Στη συνέχεια της καθηλωτικής σειράς του MEGA, ο Καλλέργης θα είναι αυτός που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων που θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα δήλωσε στο περιοδικό, ο τηλεθεατής, ο ηθοποιός της σειράς, Θοδωρής Κατσαφάδος, ο Δημοσθένης Καλλέργης θρηνεί το παιδί του.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο εξαρτημένο από το αλκοόλ που παλεύει να σταθεί στα πόδια του μετά τα όσα του έφερε η ζωή με τον χαμό του γιου του.

Θα βρεθεί μάλιστα πολύ σύντομα αντιμέτωπος με τον αδίστακτο Παντελίδη, με τους δύο άνδρες να κοντράρονται ενώπιον του δικαστηρίου.

Θα δώσει μάχη για την αλήθεια, την ώρα που ο άλλοτε συμφοιτητής του συνεχίζει να γίνεται πλούσιος με αθέμιτα μέσα και δόλιους τρόπους. Ο Καλλέργης όμως τον φοβάται όσο κανέναν άλλον.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 22:50:

Όλες οι ειδήσεις

Τέλος από τον Σασμό, πάνε στο MEGA πασίγνωστοι πρωταγωνιστές

Ψυχοκόρες: Αυτό θα είναι το τέλος του Ιάκωβου

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Οι απειλές της Ευγενίας ξυπνούν τα δολοφονικά ένστικτα του Ιπποκράτη