Συγκλονίζουν καθημερινά οι Ψυχοκόρες με τις εξελίξεις να είναι σκληρές για τις πρωταγωνίστριες της σειράς του ΑΝΤ1. Ο Ντίνος Πικροδημήτρης μίλησε στο TV24 αποκαλύπτοντας το μέλλον του χαρακτήρα που υποδύεται, Ιάκωβου, αλλά δίνοντας και άλλες λεπτομέρειες για τη συνέχεια.

Ο Ιάκωβος είναι ο κολλητός φίλος του Ερμή Στρατή στις Ψυχοκόρες. Είναι ένα νέο και όμορφο παιδί που θέλει να δοκιμάσει τα όριά του. Θέλει να φανεί και να προκαλέσει εντύπωση όπως κάθε παιδί της ηλικίας του. Στην ψυχή, σύμφωνα με τον ηθοποιό, είναι ένα καλό παιδί, αγχώδης, μπερδεμένος αλλά και πολύ θαρραλέος.

Όπως αποκάλυψε η φιλία του με τον Ερμή μπορεί και να μη του βγει σε καλό ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσει δυσκολίες. Παρά τη στήριξη που του δείχνει ακόμη για τις χαρτοπαικτικές λέσχες, ο Ιάκωβος καταλαβαίνει πως κινδυνεύει να μπλεχτεί από όλο αυτό.

«Είναι αδύνατον να μην μπλέξει ο Ιάκωβος σε όλο αυτό», σημειώνει ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως τα προβλήματα στη σχέση των δύο νεαρών θα ξεκινήσουν όταν ο Ερμής επιστρέψει στη στρατιωτική ακαδημία καθώς η απόσταση και η μηδαμινή επικοινωνία φέρνουν εμπόδια.

Όσο για το τέλος του Ιάκωβου στη σειρά ο Ντίνος Πικροδημήτρης τόνισε πως θα το δούμε σύντομα και πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Ψυχοκόρες: Δείτε το trailer από τη συνέχεια

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 1/6: Πόσες ασυλίες θα πάρει η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα;

Σοκ: Η Ελεονώρα Μελέτη σε ηλικία 18 ετών! (ΦΩΤΟ)

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Οι απειλές της Ευγενίας ξυπνούν τα δολοφονικά ένστικτα του Ιπποκράτη