Παρότι η σεζόν δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, τα κανάλια ετοιμάζουν ήδη το πρόγραμμά τους για την επόμενη σεζόν με το Mega να έχει κλείσει ήδη ένα νέο σίριαλ που θα συγκλονίσει.

Το διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη «Κατάδικος» θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη μέσω του «μεγάλο καναλιού» με τα γυρίσματα να ξεκινάνε τον Ιούλιο. Σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγας, η σειρά έχει προς το παρόν τον τίτλο εργασίας «Αθώοι».

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νέας σειράς του Mega αναμένεται να δούμε δύο κεντρικά πρόσωπα από τον Σασμό ο οποίος ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες. Ο λόγος για την Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη και τον Κώστα Νικούλι. Οι δυο τους υποδύθηκαν τα αδέρφια Βρουλάκη στον Σασμό όμως τώρα θα τους δούμε σε τελείως διαφορετικούς ρόλους.

Η δυνατή υπόθεση αφορά την ιστορία σε ένα αγροτικό χωριό της Κέρκυρας στο οποίο ζουν ο Γιώργης Αράθυμος και η όμορφη γυναίκα του Μαργαρίτα, μαζί με τα 3 παιδιά τους. Στη ζωή τους ξαφνικά θα μπει ο Πέτρος Πέπονας, ένας γείτονας ο οποίος θα ερωτευτεί παράφορα τη Μαργαρίτα. Παράλληλα όμως και ο Τουρκόγιαννος ο οποίος τους βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού είναι ερωτευμένος μαζί της.

Πέτρος και Μαργαρίτα θα συνάψουν σχέση. Ο Τουρκόγιαννος όμως θα προσπαθήσει να τους σταματήσει. Όταν οι πρώτοι ωθήσουν τον Γιώργη στο να διώξει τον υπηρέτη τους νομίζουν πως έχουν ξεμπερδέψει. Την επόμενη μέρα ο Γιώργης βρίσκεται νεκρός και στη φυλακή καταλήγει ο Τουρκόγιαννος. Η μοίρα όμως δε θα σταματήσει να παίζει με το ζευγάρι…

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 1/6: Πόσες ασυλίες θα πάρει η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα;

Ψυχοκόρες: Αυτό θα είναι το τέλος του Ιάκωβου

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Οι απειλές της Ευγενίας ξυπνούν τα δολοφονικά ένστικτα του Ιπποκράτη