Ο Άγγελος ζητάει εξηγήσεις από τη Χριστίνα για την εικόνα του Αγίου Νικολάου που βρήκε στο σπίτι της και εκείνη καλύπτει τον Πέτρο στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο.

Την ίδια στιγμή, στην Κρήτη, η Πολυξένη κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στη Μαρία και της ζητάει μια χάρη, που θα αναστατώσει τον Δημήτρη. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης Καλλέργης αποκαλύπτει στον Μιχάλη το περίπλοκο παρελθόν του με τον Παντελίδη.

Παράλληλα, ο Μάκης βλέπει τα εισιτήρια για το θέατρο που έδωσε ο Όθωνας στη Λίνα και προμηνύεται θύελλα. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Δήμητρα βρίσκει το ημερολόγιο της Κλαίρης και συνειδητοποιεί συγκλονισμένη την τραγική αλήθεια που της έκρυβε ο Ιπποκράτης.

Τώρα πια γνωρίζει πως το αφεντικό της είναι δολοφόνος!

Επεισοδιακή συνάντηση

Η Δήμητρα είναι σίγουρη πως ο Ιπποκράτης σκότωσε την Κλαί ρη και μαζεύει κουράγιο για να τον αντιμετωπίσει. Στο μεταξύ, η Ελένη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και καλεί τον Δημοσθένη Καλλέργη στο καφέ όπου δουλεύει ο Μιχάλης.

Την ίδια ώρα, κατευθύνεται εκεί ο Παντελίδης και η συνάντηση των δύο δικηγόρων προβλέπεται επει- σοδιακή. Παράλληλα, ο Όθωνας συνεχίζει να πολιορκεί τη Λίνα και αυτή αναγκάζεται να πει ψέματα στον Μάκη.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ειρήνη πηγαίνει να βρει τον Βασίλη στο σπίτι της Στέλλας. Μόλις φτάνει εκεί, βλέπει για πρώτ τη φορά το μωρό της Στέλλας, δίχως φυσικά να υποψιάζεται πως στην πραγματικότητα είναι το δικό της παιδί!

Εμπόριο βρεφών

Η Μαρία λέει στον Μάκη τα πάντα για το προξενιό της Λίνας, ελπίζοντας έτσι ότι θα διαλύσει τη σχέση τους. Στο μεταξύ, ο Παντελίδης επισκέπτεται τον Πέτρο στην αυλή και ζητάει τη σιωπή του στη δίκη, εκβιάζοντάς τον με τον φάκελο του Αντώνη στην Ασφάλεια.

Παράλληλα, ο Μάκης βλέπει τον Όθωνα να βγαίνει από το σπίτι της Λίνας και πείθεται ότι η μητέρα του είχε δίκιο και ότι μάλλον έχασε για πάντα την αγαπημένη του. Την ίδια στιγμή, η Βάσω μαθαίνει ότι στο ο γραφείο του πατέρα της υπάρχει φάκελος με το όνομα «Κοντογιωργάκης» και ψάχνει να βρει την αλήθεια.

Ο Δημοσθένης Καλλέργης καλεί τον Γιώργη, τον Βασίλη και τον Μιχάλη στο γραφείο του, για να τους κάνει μια σημαντική ανακοίνωση… Μια είδηση στο ραδιόφωνο για παράνομο εμπόριο βρεφών σοκάρει την Ειρήνη και τη βάζει σε σκέψεις.

Ξαφνικά της μπαίνουν ιδέες στο μυαλό ότι μπορεί και το δικό της μωρό να είναι ζωντανό και πως ίσως έχει πέσει και η ίδια θύμα αυτής της σπείρας των κακοποιών.

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Η Δήμητρα καταδίδει τον Ιπποκράτη-Σοκ με την ανακάλυψη- Ξεθάβουν το πτώμα της Κλαίρης

Το Ναυάγιο: Σκάνδαλο με το εμπόριο βρεφών- Η Ειρήνη σε σοκ

Ο παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία καταλαβαίνει το μυστικό του Σίμου για τον φόνο