Η Ειρήνη Κασιμάτη έχει αποδεχτεί την πραγματικότητα στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο που θέλει το μωρό της να έχασε την τελευταία του πνοή στο μαιευτική κλινική που το γέννησε. και προσπαθεί να συνεχίσει.

Η παρουσία του Ορφέα στη ζωή της είναι σημαντική ενώ δεν έχει απορρίψει και την ιδέα πως στο μέλλον μπορεί να μείνει ξανά έγκυος. Στα επόμενα επεισόδια όμως θα πέσει κάτι στην αντίληψή της που θα τη βάλει σε σκέψεις.

Συγκεκριμένα, θα ακούσει στο ραδιόφωνο για το παράνομο κύκλωμα βρεφών που γίνεται στο μαιευτική κλινική του Ψυχικού και θα αρχίσει να πιστεύει πως είναι και η ίδια θύμα του, αφού το κλάμα του παιδιού της όταν αυτό γεννήθηκε, ακόμα αντηχεί στα αυτιά της.

Η Δήμητρα θα τη ρωτήσει γιατί επιστρέφει στο παρελθόν και θα συνεχίσει λέγοντας ότι ήταν θέλημα Θεού και ότι τώρα έχει τον Ορφέα και ίσως σε λίγο καιρό μετά να κάνουν με τον κύριο Ιπποκράτη ακόμα ένα μωράκι.

Η Ειρήνη όμως που μέσα της δεν έχει πιστέψει τον χαμό του παιδιού της θα αρχίσει να το ψάχνει ακόμα περισσότερο. Οταν λίγο αργότερα, καλεσμένη στο σπίτι της Στέλλας, ακούσει σχετικές στιχομυΘίες θα σιγουρευτεί πως πρέπει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Ο Βασίλης καλεί την Ειρήνη στο σπίτι της Στέλλας για να μιλήσουν για τη δίκη που πλησιάζει, χωρίς φυσικά να γνωρίζει τι θα πυροδοτήσει η παρουσία της κοπέλας.

Εκεί η Ειρήνη θα έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με το παιδί της. Σχεδόν αντανακλαστικά, μόλις το δει, θα τρέξει να το αγκαλιάσει στον κούνια του, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το γιατί ενώ λίγο αργότερα θα ακούσει χωρίς να το θέλει από την Ελένη τις υποψίες της για το αν ο μικρός Κυριάκος είναι όντως παιδί της Στέλλας. «Βασίλη, και η Στέλλα στη μαιευτική κλινική του Ψυχικού δεν έφερε στον κόσμο το παιδί της όπως κι εγώ;», θα ρωτήσει και όταν ο άντρας γνέψει θετικά θα του μιλήσει για το κύκλωμα που η αστυνομία προσπαθεί να εξιχνιάσει. Εκείνος τότε Θα της πει: «Ειρήνη, κάτι δεν πάει καλό και με το παιδί της Στέλλας. Με την Ελένη έχουμε συγκεντρώσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι μπορεί να μην είναι δικά της. Το παιδί έχει άσθμα που κανένας από την οικογένειά της δεν έχει, ενώ όταν γεννήθηκε είχαν γράψει λάθος τύπο αίματος. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει, αλλά όντως κάτι κρύβεται πίσω από όλο αυτό». Η Ειρήνη μετά τις κουβέντες του Βασίλη θορυβείται ακόμα περισσότερο και παράλληλα σιγουρεύεται πως το παιδί της ζει σε κάποια άλλο οικογένεια. Μαζί με την Ελένη και τον Βασίλη θα ξεκινήσουν εκτεταμένες έρευνες που θα τους οδηγήσουν σε σκοτεινά και παράνομα μονοπάτια, τα οποία μάλιστα θα θέσουν τις ζωές τους σε κίνδυνο…

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 1/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

1 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα Εργατών

Γιάννα Τερζή: Όσα εξομολογήθηκε για την περιπέτεια με τον καρκίνο- Πότε το έμαθε ο Πασχάλης Τερζής