Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, ο Σίμος ζητά συγγνώμη από την Αμαλία για το χαστούκι που της έδωσε, ενώ για μια ακόμα φορά της προτείνει να φύγουν μακριά από όλους και από όλα.

Η Αμαλία ωστόσο τον ρωτά ευθέως αν προτίθεται να πουλήσει το μερίδιό του από το μαγαζί στον Ντίνο… Οι αστυνόμοι ψάχνουν να βρουν τον ένοχο για τον θάνατο του Νοτόπουλου, ενώ κάποιος πιστεύει ότι αυτός που το έκανε μπορεί να είναι ο Μπουραντάς

Η Γεωργία αφήνεται ελεύθερη, αλλά ο Πάρης κινδυνεύει να εκτίσει την ποινή του, γιατί βρισκόταν σε αναστολή. Και το χειρότερο είναι ότι το μωρό μεταφέρεται σε κάποιο ορφανοτροφείο.

Στο μεταξύ, η ένταση ανάμεσα στον Ντίνο και τον Σίμο κορυφώνεται… Σύντομα ωστόσο ο Σίμος πείθεται από την Αμαλία να πουλήσει το μερίδιό του. Ο Ντίνος ενθουσιάζεται, αλλά παράλληλα παραξενεύεται με την κίνησή του..

Η Όλγα και ο Αποστόλης, μαζί με τον δικηγόρο τους, κάνουν ό,τι μπορούν για να πέσει ο Πάρης στα μαλακά.

Η Πολυξένη είναι εντελώς αντίθετη με τη συμφωνία που έκανε η Αμαλία με τον Σίμο, όμως δεν καταφέρνει να τη μεταπείσει. Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Σίμο, όταν τον καλούν εσπευ σμένα στο αστυνομικό τμήμα.

Το κουβάρι σιγά σιγά ξετυλίγεται…

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια δραπετεύει- Ο Δημοσθένης τη βοηθά!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος η Γεωργία με τον Πάρη- Αυτός είναι ο όρος για να πάρει το παιδί της

Σασμός: Η Μαρίνα δίνει προθεσμία στον Μαθιό για να γνωρίσει το παιδί του