Μετά τον Πέτρο στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο,  που έχει στοιχεία για τη δράση του λιμενικού εναντίον της Ειρήνης, και η Δήμητρα θα οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως το αφεντικό της ο Ιπποκράτης Πανόπουλος, δεν είναι τίποτε άλλο από ένας στυγερός δολοφόνος. Ομως, για κακή τύχη εκείνου, δεν θα φοβηθεί… Ολα θα ξεκινήσουν όταν η άτυχη γυναίκα, που μόνο προσβολές δέχεται το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του Ιπποκράτη και της Ειρήνης, βρει το ημερολόγιο της Κλαίρης, της νεκρής συζύγου του. Αρχικά δεν θα θέλει να το ανοίξει και θα σκεφτεί να το δώσει στο αφεντικό της  για να μη βρει τον μπελά της. Όμως, σε δεύτερο χρόνο και αφού θα είναι μόνη της, θα το ξεφυλλίσει.

Από τις πρώτες σελίδες όμως που θα διαβάσει θα φανεί να κλονίζεται, αφού η Κλαίρη θα περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την κακή σχέση που είχε με τον άντρα της. Οταν μεταξύ άλλων διαβάσει πως του είχε ζητήσει διαζύγιο και εκείνος της είχε μηνύσει πως αν τον παρατήσει θα τη σκοτώσει, θα σιγουρευτεί πως το αφεντικό της είναι δολοφόνος. Αμέσως θα κρύψει το ημερολόγιο, αφού αυτό από μόνο του αποτελεί στοιχείο που μπορεί να τον στείλει κατευθείαν στη φυλακή.

Πέρα από το ημερολόγιο που έχει στην κατοχή της, η Δήμητρα αρχίζει να θυμάται τη μέρα που έλειπε με τον Ορφέα και ο Ιπποκράτης κάνοντας δουλειές στον κήπο και συγκεκριμένα στις αγαπημένες τριανταφυλλιές της γυναίκας του, είχε γεμίσει με χώματα το σπίτι. Σκέφτεται ακόμα πως ο αξιωματικός του Λιμενικού δεν αφήνει κανέναν  να πλησιάσει το συγκεκριμένο σημείο του κήπου και μοιραία θα κατανοήσει πως ίσως κάτω από το χώμα του να κρύβεται το σώμα της μητέρας του Ορφέα. Λίγο καιρό αργότερα και μαζεύοντας και άλλα στοιχεία, η Δήμητρα θα φτάσει στην πόρτα της αστυνομίας όπου και θα καταθέσει εναντίον του σκληρού άντρα.

Η αστυνομία θα ξεκινήσει έρευνα και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα συλλάβει τον λιμενικό. Ο ίδιος θα τους επιτεθεί την ώρα που θα του περνούν χειροπέδες αλλά οι αστυνομικοί λίγο πριν θα έχουν ξεθάψει το άψυχο σώμα της Κλαίρης κάτω από τις τριανταφυλλιές.

 «Κύριε Πανόπουλε, συλλαμβάνεστε για τη δολοφονία της συζύγου σας», θα του ανακοινώσουν κι εκείνος θα προσπαθεί να αντισταθεί.

Εναντίον του θα καταθέσει και ο Πέτρος ο οποίος έχει χειροπιαστά στοιχεία που αποκαλύπτουν πως εκείνος έβαλε να κλέψουν το ημερολόγιο της Ειρήνης. Ολοι οι παραπάνω μετά τη σύλληφη του άντρα θα προσπαθήσουν να γίνουν μια γροθιά και να σταθούν στον μικρό Ορφέα που ξαφνικά θα χάσει και τον πατέρα του.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο

Ο Κλοπ επιστρέφει στη Ντόρτμουντ;

Maestro: Τα γυρίσματα στους Παξούς συνεχίζονται