Ο Θοδωρής Κατσαφάδος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», όπου υποδύεται τον δικηγόρο που πρόκειται να αναλάβει τα θύματα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξή του στο tivi σίριαλ:

– Ο Δημοσθένης που υποδύεστε, δεν είναι ο δικηγόρος που είχαμε στο μυαλό μας που θα εκπροσωπήσει τα θύματα του ναυαγίου.

– «Είδατε ένα άνθρωπο καταβεβλημένο και παραιτημένο από την ζωή. Στη συνέχεια όμως όλο αυτό αλλάζει. Βοηθώντας τα θύματα του ναυα γίου, βγαίνει από τον λήθαργο που βρίσκεται».

Είναι θετικό πως αντίπαλός του είναι ένας πα-λιός του γνώριμος;

«Δεν ήταν απλά συμφοιτητές. Οι δυο τους έχουν ένα πολύ κακό παρελθόν που ξεκίνησε από μια μεγάλη φιλία και όπως τόνισε ο ήρωας μου, τους χώρισε μια γυναίκα. Την κέρδισε ο Δημοσθένης και φυσικά ο Μιλτιάδης του το κρατάει. Ο τελευταίος δεν θα χάνει ευκαιρία να πατάει τον ήρωα μου, όμως δεν θα τα καταφέρει, θα αντισταθεί ο Δημοσθένης».

Ο Παντελίδης χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πετύχει τον σκοπό του. Θεμιτό και αθέμιτο. Ο Δημοσθένης Καλλέργης αντίστοιχα;

– «Δεν θα πέσει σε αυτή την παγίδα. Δεν θα κάνει τίποτα πρόστυχο ή με δόλο για να κερδίσει την υπόθεση. Είναι καθαρός και τίμιος άνθρωπος που πιστεύει στην καλοσύνη και τη διαύγεια των πραγμάτων. Ρομαντικός; Μπορεί να είναι, αλλά αυτό πιστεύει».

– Θα κινδυνεύσει;

– «Φυσικά και θα κινδυνεύσει, αλλά θα παλέψει. Δεν θα φοβηθεί».

– Τι γραμμή θα ακολουθήσει;

– «Θα προσπαθήσει να αποδομήσει αυτούς που έχει προσεγγίσει με δόλο ο Παντελίδης. Ο άνθρωπος αυτός έχει χρηματίσει, έχει παντρέψει και έχει εξασφαλίσει θέσεις σε ανθρώπους εξαγοράζοντας τη σιωπή τους.

Ο Καλλέργης λοιπόν θα χαλάσει την τακτική του αντιπάλου του αλλά συναντάει δυσκολίες, γιατί ενώ βρίσκει ανθρώπους που γνωρίζουν την αλήθεια, τους συναντά ήδη “χαλασμένους”, δηλαδή χρηματισμένους.

Υπάρχει σκηνή με μια γραμματέα που βρίσκει ο Δημοσθένης, η οποία γνωρίζει ακριβώς τι έχει κάνει ο Βασιλείου, όμως αρνείται να καταθέσει γιατί ο Παντελίδης έχει βρει στον αδελφό της δουλειά. Τέτοια περιστατικά βέβαια είναι μια πραγματικότητα στην Ελλάδα».

– Τελικά, θα κερδίσει ο Δημοσθένης;

«Ας μην τα πούμε όλα. Θα έχει πάντως σασπένς και πολλές εκπλήξεις. Κάθε επεισόδιο που θα τελειώνει, θα δημιουργεί ανυπομονησία στον θεατή για το επόμενο».

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Ολέθριες συνέπειες- Τα ψέματα σπέρνουν θάνατο

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό είναι το μέλλον Πιπίτσας – Μάρκου

Ο γιατρός 2: Επιστρέφει πασίγνωστη πρωταγωνίστρια