Μπορεί η Μαρία στη σειρά του MEGA Το Ναυάγιο, όλη της τη ζωή να προσπαθούσε να κρατήσει μυστικό ότι η Θεοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη και όχι του συζύγου της αλλά η αλήθεια βγαίνει στο φως και θα είναι ολέθριες οι συνέπειες.

Όλα αρχίζουν όταν η Μαρία με το Βλάσση προσπαθούν να πείσουν την Θοδώρα να παραιτηθεί από την δούλεψη του Γιαννακάκη. Η κοπέλα μην αντέχοντας άλλο την πίεση των γονιών της τα λέει όλα στο Μάκη και του ζητάει να κατέβει στην Κρήτη να την βοηθήσει.

Λίγο μετά όμως αποφασίζει να ακολουθήσει την προτροπή των γονιών της και δηλώνει παραίτηση, μία κίνηση που εξοργίζει τον τοκογλύφο. Ο Δημήτρης πηγαίνει να συναντήσει το Βλάσση και ξεσπάει εναντίον του. Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει.

Σύμφωνα με το myTV, ο Δημήτρης προκειμένου να μη χάσει την Θεοδώρα από τη ζωή του αποκαλύπτει πως είναι δική του κόρη και ο Βλάσσης χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια του. Ο κόσμος του γκρεμίζεται και δεν μπορεί να πιστέψει πως η Μαρία τον κορόιδευε τόσα χρόνια.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πηγαίνει να αναμετρηθεί μαζί της αλλά όσα θα ακούσει δεν θα τα αντέξει. Τότε μαθαίνει από την ίδια όλη την συγκλονιστική αλήθεια. Την ίδια στιγμή ο Μάκης προσπαθεί να ξεχάσει την Λίνα και αναχωρεί για την Κρήτη χωρίς να ξέρει το τραγικό παιχνίδι που του επιφυλάσσει η μοίρα εκεί.

Η Μαρία προσπαθεί να παρηγορήσει τον Βλάσση ο οποίος μετά τις απανωτές αλήθειες που βγήκαν στο φως καταρρέει. Η καρδιά του δεν αντέχει τη στεναχώρια και σβήνει στο πλάι της Μαρίας. Εκείνη είναι συγκλονισμένη από το χαμό του.

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Καθήλωσε το πρώτο επεισόδιο – Δείτε σχόλια

Ο απολογισμός των «μαχών» Λουτσέσκου – Τερίμ – Επιβεβαιώθηκαν όσα είπε ο Μιρτσέα;

Survivor 17-5 spoiler : Τι θα γίνει στις ασυλίες με τον τραυματισμό του Φάνη;