Ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία προβάλλεται από τον Alpha, έχοντας καταφέρει να κάνει αισθητή την… παρουσία της στην τηλεθέαση.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό είναι το μέλλον Πιπίτσας – Μάρκου

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του ALPHA, η Πιπίτσα και ο Μάρκος θα είναι αυτοί που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις που έρχονται.

Πιο συγκεκριμένα, ο χωρισμός του ζευγαριού το προηγούμενο χρονικό διάστημα στάθηκε ικανό για να φέρει ένα μπαράζ καταιγιστικών εξελίξεων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός της σειράς, Κατερίνα Σαβράνη στο περιοδικό tv24, η Πιπίτσα δεν θέλει να μπει ξανά στη ζωή της ο Μάρκος μετά τη σχέση του με τη Δωροθέα.

Εκτός αυτού όμως, έχουν να διαχειριστούν και τα όσα βιώνει η Γεωργία με το παιδί της, με την μητέρα της να πίστευε πως η απάτη του Μπουραντά θα αποκαλυφθεί.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς του ALPHA που θα προβληθεί τη Δευτέρα στις 20:00:

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 18-5 spoiler: Η ομάδα της Δαλάκα πόσες ασυλίες θα πάρει;

Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Στάσας

Maestro: Καθήλωσε το πρώτο επεισόδιο – Δείτε σχόλια