Το Μουντιάλ μετακινεί το «Ντέρτι» για το 2023 : Τα πάνω κάτω στην prime time τον ΑΝΤ 1 φέρνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί στα τέλη Νοεμβρίου.

Σημαντικές αποφάσεις για το prίme tίme του ΑΝΤΙ φέρνει το Μουντιάλ 2022, το οποίο θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το κανάλι του Αμαρουσίου στην καρδιά της προσεχούς σεζόν. Το γεγονός ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του Κατάρ θα διεξαχθεί για πρώτη φορά χειμώνα και ειδικότερα από πς 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου,  προκαλεί πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του ΑΝΤΙ, που καλούνται να αποφασίσουν ποιες σειρές και ποια προγράμματα της prime tίme θα ξεκινήσουν κανονικά τον Σεπτέμβριο και ποια θα κάνουν «καθυστερημένη» πρεμιέρα μετά το Μουντιάλ.

Στο επίκεντρο του προβλημαπσμού βρίσκεται το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 «Το ντέρτι», με την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπόνη και του Πέτρου Καλκάβαλη, που θα διαδεχθεί τις «Αγριες μέλισσες», καταλαμβάνοντας περίοπτη θέση στη βραδινή ζώνη. Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι αγώνες του Μουντιάλ θα διεξάγονται και θα μεταδίδονται ζωντανά στις 21:00, θα έπρεπε να διακοπεί η μετάδοση τηςσειράςγια περίπου έναν μήνα και να επανέλθει μετά. Έτσι όμως θα χανόταν momentum που θα είχε δημιουργήσει. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν θα γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΝΤ1 αποφάσισε το «Ντέρτυ» να μην εμπλακεί στην υπόθεση Μουντιάλ και τις όποιες ανακατάξεις θα προκαλέσει στο πρόγραμμα της prime time και να λανσαριστεί μια και καλή το 2023.

Μουντιάλ: Πόσους αγώνες θα προβάλλει ο ΑΝΤ1

Η σειρά-διάδοχος των Άγριων Μελισσών θα κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο… ημίχρονο της σεζόν. Το πιθανότερο είναι να βγει στον αέρα» στις αρχές Ιανουαρίου ενώ εξετάζεται και για το τέλος Δεκεμβρίου, εν μέσω εορτών, όπως έγινε φέτος με το Survivor.Σε κάθε περίπτωση θα είναι μετά τον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 18 Δεκεμβρίου.

Μετά το τέλος των «Αγρίων μελισσών» τον Ιούνιο, θα δοθεί χρόνος στη συγγραφική και σκηνοθετική ομάδα της σειράς να ανασυνταχθεί πριν μπει ξανά για γυρίσματα για το νέο εγχείρημα που θα μας μεταφέρει στη δεκαετία που ’80.

Παράλληλα, ο ΑΝΤΙ εξετάζει άλλες δύο σειρές για να καλύψει τις σύνθετες ανάγκες του προγράμματος του. Το κανάλι βρίσκεται κοντά στην τελική απόφαση για τη νέα καθημερινή σειρά που θα αντικαταστήσει τον «Ηλιο», αλλά εξετάζει και άλλη μία δραματική σειρά με δύο επεισόδια την εβδομάδα. Οσο για το Μουντιάλ, βάσει της συμφωνίας με τη FIFA, από το σύνολο των 64 αγώνων, στη συχνότητα του ΑΝΤΙ θα μεταδοθούν τουλάχιστον 32 αγώνες, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταδοθούν από άλλες πλατφόρμες του ομίλου, με επικρατέστερο το υπό δημιουργία ΑΝΤ1+.