Τι συμβαίνει με τον Τάσο Τέλλογλου-Ποιοι δεν τον θέλουν στον ΑΝΤ1; Αν και οι περισσότερες εκπομπές έχουν προγραμματίσει τις πρεμιέρες τους, με κάποιες από αυτές να έχουν κάνει ήδη, ο ΑΝΤ1 δεν έχει βγάλει ακόμα τουλάχιστον, και μέχρι την  ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, κάποια ανακοίνωση για την εκπομπή «Special Report».

Κανείς δεν έχει μιλήσει, είτε από την  πλευρά του τηλεοπτικού σταθμού, είτε και από την πλευρά του δημοσιογράφου για την ενδεχόμενη επιστροφή της εκπομπής. Ως είθισται, ακόμα και αν η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το δεύτερο μισό της σεζόν, ο σταθμός ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας. Κάτι τέτοιο όμως δε φαίνεται να συμβαίνει.

Επιπλέον, το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής έρευνας του ΑΝΤ1, προβλήθηκε στις 28 Μαΐου αλλά τότε οι δημοσιογράφοι της εκπομπής με επικεφαλής τον Τάσο Τέλλογλου δεν είχαν διευκρινίσει αν το ραντεβού με τους τηλεθεατές επρόκειτο να ανανεωθεί. Τις επόμενες μέρες ίσως υπάρξει κάποια ενημέρωση.

Ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day του ALPHA, τον περασμένο Απρίλιο ότι θα σταματήσει την τηλεόραση αφού πλέον είναι 62 ετών και δε θέλει να πεθάνει σε αυτή.

Ο ίδιος είχε πει: «Έκλεισε ο κύκλος μου στην τηλεόραση παρόλο που το Special Report είναι ακόμα στον αέρα. Θα γίνω του χρόνου 62 ετών δε θέλω να πεθάνω στην τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1 δεν το ξέρει, αλλά θα το μάθει».

Μάλιστα ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι έφυγε από τον ΣΚΑΪ γιατί δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις να κάνει τότε την  εκπομπή που σχεδίαζε ενώ τόνισε ότι έχει σχέσεις με τον Αλέξη Παπαχελά.

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα

Αυτός ήταν ο κρυφός πόθος του Γιώργου Παπαδάκη!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφερε τα πάνω κάτω σε Σασμό και Γη τ ης Ελιάς

Μεγάλη ανατροπή στον Σασμό