Η Μαρία Αναστασοπούλου κατάφερε να γίνει το «συνώνυμο» της μεταγραφής για τη φετινή σεζόν αφού η μετακόμιση από το Φάληρο στο Μαρούσι ήταν στις ειδήσεις του καλοκαιριού!

Μετά την πολυετή συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος  πήγε στην ιστορική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την μεταγραφή της αυτή αλλά και για το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ο κρυφός της πόθος.

«Έχω τρομερή προσμονή και ανυπομονησία γι’ αυτά που θα ξεκινήσουμε με τον Γιώργο Παπαδάκη. Όλη αυτή η περίοδος ήταν ιδιαίτερη, αλλά ήταν η στιγμή του «παρακάτω» για εμένα. ήμουν σίγουρη γι’ αυτό. Η εκπομπή που θα πάω τώρα και ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ένας κρυφός πόθος δεδομένου ότι όλοι έχουμε συνδέσει την ενημέρωση μαζί του! Για εμένα είναι μια φοβερή πρόκληση και ένα στοίχημα προσωπικό να σταθώ δίπλα του και να ενημερώνουμε τον κόσμο από τις 6 μέχρι τις 10 το πρωί».

Η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε και για το χρονικό της αποχώρησής της από τον ΣΚΑΪ λέγοντας ότι αν και γράφτηκαν πολλά, η διαδικασία ήταν απλή από αυτή που κάποιοι μπορεί να έχουν στο μυαλό τους. Το συμβόλαιο της με το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου ολοκληρωνόταν αυτό το καλοκαίρι και συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις να γίνεται πρώτα κουβέντα με το κανάλι. Ωστόσο αποφάσισε να μην αποδεχθεί κάποια από τις προτάσεις. Επιπλέον παραδέχθηκε ότι η πρόταση από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη είχε έρθει και εκείνη ήταν έτοιμη για τις προκλήσεις!