Ο ALPHA μετά την όχι και τόσο πετυχημένη πορεία των ριάλιτι που πρόβαλε στο παρελθόν, αποφάσισε να επενδύσει περισσότερο στη μυθοπλασία και σε διαγωνισμούς τραγουδιού που έχουν δοκιμαστεί ή έχουν όλα τα εχέγγυα για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα, στο Πρόγραμμα του σταθμού παραμένει ο διαγωνισμός τραγουδιού « Just the 2 of Us», με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και ανανεωμένη κριτική επιτροπή. Η παραγωγή έχει ετοιμάσει μία μεγάλη λίστα διάσημωνπροσώπων που θα κληθούν να πιάσουν το… μικρόφωνο, είτε αποφασιστεί να γίνει μία νέα και κανονική εκδοχή είτε με τους καλύτερους που έχουν περάσει μέσα στους πέντε κύκλους που έχουν παρουσιαστεί από το MEGA, το OPEN και τον ALPHA.

Στόχος φυσικά παραμένει τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσό, το οποίο θα προσφέρει πραγματική χαρά και στήριξη στο φιλανθρωπικό σωματείο – που θα ενισχυθεί με την ολοκλήρωση των επεισοδίων.

Επιπλέον, ο Νίκος Κοκλώνης πρόκειται να παρουσιάσει τον νέο μουσικό διαγωνισμό «All Together now», που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Στο εντυπωσιακό πλατό, κάθε εβδομάδα, θα βρίσκονται ζωντανά 100 άτομα και θα κρίνουν τους διαγωνιζόμενους που έχουν δηλώσει συμμετοχή για να αναδείξουν το ταλέντο τους στο τραγούδι. Οι άνθρωποι αυτοί προέρχονται κυρίως από τον χώρο της μουσικής και της δισκογραφίας αλλά και της τηλεόρασης. Το τρίτο φιλόδοξο και μεγάλο πρότζεκτ που θα δούμε μέσα στη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι το «The Secret Song» με επικρατέστερη παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού!

Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό σόου, το οποίο δεν έχει διαγωνιστικό μέρος. Έντεκα διάσημοι καλεσμένοι εμφανίζονται ένας-ένας και γύρω τους στήνεται μια ενδιαφέρουσα έκπληξη που αφορά στο μυστικό τους τραγούδι.