Ο πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε στην εκπομπή Status του AstraTV  και τον Κωνσταντίνο Καμέα για το παιχνίδι, την συμπεριφορά του αλλά και τα όσα έδειξαν οι κάμερες.

Όπως δήλωσε ο ίδιος οι παίκτες θέλησαν να τον φάνε από την αρχή εξαιτίας της δημοφιλίας του. «Από την αρχή είχαν πέσει πάνω μου λόγω της δημοφιλίας μου ότι αυτός ο παίκτης είναι επικίνδυνος, όσο πιο γρήγορα τον φάμε»

Επιπλέον ο γνωστός τραγουδιστής είπε για την περιπέτεια που είχε με το νεφρό του αλλά και την προετοιμασία που είχε κάνει για ένα άλλο ριάλιτι παιχνίδι, το Nomads.

«Πριν από 3 χρόνια είχα προετοιμαστεί για να μπω στο Nomads, αλλά βρέθηκα με όγκο στο νεφρό και έμεινα πίσω και έχασα το μισό νεφρό μου για να απαλαγώ από τον όγκο. Μέσα στο 20ήμερο που με κάλεσαν από το Survivor ήμουν εντελώς απροετοίμαστος.

Ο κάθε άνθρωπος έχει δύο εαυτούς. Ο ένας είναι ο καλός όταν μιλάει με νορμάλ ανθρώπους χωρίς προβλήματα και ο άλλος είναι ο κακός εαυτός μας. Δυστυχώς είδατε μόνο τον κακό εαυτό μου.

Ο κόσμος με ξέρει καλλιτεχνικά, δεν με έχει δει να έρχομαι σε αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο, από την αρχή όμως όταν ξεκινάει. Όταν ήρθα στην Ελλάδα και είδα τα μονταρισμένα επεισόδια, είπα είχε δίκιο ο κόσμος, γιατί φαινόμουν όντως ένα τέρας.

 

Ήταν συντονισμένη η προσπάθεια από τους συμπαίκτες μου, από την αρχή είχαν πέσει πάνω μου λόγω της δημοφιλίας μου ότι αυτός ο παίκτης είναι επικίνδυνος, όσο πιο γρήγορα τον φάμε… Υπήρξε στρατηγική για εξόντωση όσο πιο γρήγορα γινόταν», λέει χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

Δείτε όσα δήλωσε ο Βαλάντης για το παιχνίδι