Ο Βαλάντης Αυγενικός, όπως είναι το πλήρες όνομά του αποτελεί παρελθόν από το Survivor. H Γεωργία τα είχε πει στο Mediatime νωρίτερα. Ο Βαλάντης έφυγε και το Twitter έδωσε τα ρέστα του.

Ο Βαλάντης τις τελευταιές μέρες είχε γίνει ξένο σώμα για την ομάδα των διασήμων. Η συμπεριφορά του ήταν, συμπαθητικά, αλλόκοτη. Ευαίσθητος στην επικοινωνία, αλλά στυγνός με τους συμπαίκτες του. Τα όργανα ξεκίνησαν από νωρίς, με τον Απόστολο Ρουβά. Η πρώτη κόντρα μας έδειξε πολλά δείγματα για τον χαρακτήρα του. Στην αρχή του Survivor, είχε έρθει κοντά με τον Γιωρίκα και τον Βίσκο (Θανάση Βισκαδουράκη), αλλά όπως είπαν κι οι δύο, την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.

Επόμενος στόχος η Μυριέλλα. Αθάνατο θα μείνει το σχόλιό του «Τι έχεις κάνει κορίτσι μου; Έχεις παίξει κομπάρσος σε ένα σήριαλ; Τι έχεις κάνει;». Ακολούθησε η Ευρυδίκη με το κατάπτυστο σχόλιό του για την ασθένεια που πέρασε η Ευρυδίκη. Της είπε πως δεν έγινε καλύτερος άνθρωπος μετά τη περιπέτεια με την ασθένειά της. Η Ευρυδίκη είπε πως τον συγχώρεσε, αν και δεν βγαίνει, με το δίκιο της αυτό.

Τις τελευταίες δύο ημέρες είναι μόνος του. Απομονωμένος από την ομάδα του. Ακόμα και στο συμβούλιο του νησιού, έμεινε στην προσωρινή καλύβα. Δεν ήθελε καμία σχέση με την υπόλοιπη ομάδα των κόκκινων.

Το κοινό ψήφισε. Το Mediatime είχε την δική του ψηφοφορία κι έπεσε μέσα. To Sportime έκανε κι αυτό ψηφοφορία, αλλά ανάποδα, με αρνητική ψήφο. Όλα έδειχναν Βαλάντη… κι ο Βαλάντης αποτελεί παρελθόν για το Survivor.

Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα του Twitter.