Ο Γιώργος Λιάνος στο επεισόδιο του Survivor δίνει στη δημοσιότητα την πραγματική κατάταξη δυναμικότητας των παικτών των δύο ομάδων. Τις προηγούμενες φορές, οι παίκτες αμέσως μετά την ανάγνωση των αποτελεσμάτων, πήγαν στην κάλπη και έβγαλαν ως υποψηφίους τους παίκτες που βρίσκονταν στον πάτο της κατάταξης.

 

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε κατάταξη και τα ποσοστά επιτυχιών της Κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η Σταυρούλα βρίσκονταν στην κορυφή με σημαντική διαφορά από τη δεύτερη Ασημίνα.

Η Ναυσικά, που πριν από λίγο καιρό είχε κατηγορηθεί από τον Μαρτίκα ότι παρότι είναι η χειρότερη παίκτρια της ομάδας της συνεχίζει να διεκδικεί ατομικές ασυλίες, αυτή τη φορά βρίσκονταν στην προ τελευταία θέση, ενώ για ακόμα μια εβδομάδα φορά το κολιέ. Τελευταίος ήταν παίκτης για τον οποίο κόπτονταν τόσο η Ναυσικά όσο και ο κουμπάρος Σοϊλέδης, Απόστολος, όταν είχε προκύψει ως υποψήφιος από την κάλπη. Ο μόνος που έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν θα λάβει υπόψη μόνο το αγωνιστικό κριτήριο προκειμένου να μην εκτεθεί στη συνέχεια, ήταν ο Στάθης.

Οι δύο ομάδες προσήλθαν στο Συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου οι Κόκκινοι κλήθηκαν να υποδείξουν έναν παίκτη προς αποχώρηση. Ο παίκτης αυτός ήταν ο 5ος δυνατότερος με βάση την κατάταξη που παρουσίασε ο Γ. Λιανός, Κατσαούνης.

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία- Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος

Οι δύο ομάδες στο Survivor έδωσαν την πρώτη τους μάχη για ασυλία ως συγκάτοικοι στην ίδια παραλία πλέον και η ομάδα που κέρδισε ήταν εκείνη των Μπλε. Γυναίκες και Άντρες των Μαχητών κυριάρχησαν αμφότεροι με το επιβλητικό 6-2.

Οι ηττημένοι Κόκκινοι πέρασαν στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, εκεί όπου θριάμβευσε η πολυνίκης του αγωνίσματος Ναυσικά. Ευτυχώς για την ίδια δεν θα κινδυνεύσει για ακόμα μια εβδομάδα, ενώ θα δώσει και έναν συμπαίκτη της.

Ακολούθως, οι δύο ομάδες προσήλθαν στο Συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου οι Κόκκινοι κλήθηκαν να υποδείξουν έναν παίκτη προς αποχώρηση. Ο παίκτης αυτός ήταν ο 5ος δυνατότερος με βάση την κατάταξη που παρουσίασε ο Γ. Λιανός, Κατσαούνης.