Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, Βαλάντης βρέθηκε στο Happy Day το πρωί της Τρίτης και έκανε μία αποκάλυψη για την Ευριδίκη Παπαδοπούλου στην τηλεόραση του ALPHA  που δεν ήταν και απαραίτητο να την πει! Προφανώς ορισμένα περιστατικά που συνέβησαν στο Survivor πρέπει να μένουν εκεί. Τόσο για αυτόν που το έκανε όσο και για αυτόν που τον κάρφωσε!

Αρχικά, ο τραγουδιστής, σχετικά με την ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το πρόβλημα υγείας της, είπε:

«Δεν αναφέρθηκα προσωπικά στην Ευρυδίκη, εκείνη τη στιγμή ήταν τελείως άτοπη η τοποθέτησή της προς εμένα. Κάνουμε ένα συμβούλιο, και μετά από 4 εβδομάδες αναφέρει ένα γεγονός ότι εγώ πρότεινα να κάνω ψεύτικη σχέση μαζί της. Αυτό συζητήθηκε, δεν μου το πρότεινε εκείνη».

Survivor-Ο Βαλάντης έκανε μία αποκάλυψη που ήταν προφανώς περιττή.

«Κάποια στιγμή όταν ήμασταν στην καλύβα, ήμασταν σε ένα μέρος που τα μικρόφωνα δεν πιάνουν. Εγώ ήμουν ξαπλωμένος δίπλα στην Αθηνά και δυστυχώς απέναντί μου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγυμνώθηκε για να κάνει την ανάγκη της. Δεν μου αρέσει να το κάνω ούτε στις σχέσεις μου αυτό.

Ήταν απέναντί μου στα 20 μέτρα, την έβλεπαν όλοι, γδύθηκε και έκανε την ανάγκη της μπροστά μου. Θα μπορούσε να πάει στο δάσος».

«Τότε, η Αθηνά με ρώτησε αν μου αρέσει η Ευρυδίκη κι εγώ της απάντησα ότι δε με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Βέβαια, της είπα ότι αν θέλει να τη βοηθήσω με μία ψεύτικη σχέση ριάλιτι, να το κάνω. Αυτό ήταν που με ενόχλησε πιο πολύ» τόνισε ο Βαλάντης.

 

Στο μεταξύ υπάρχει ένας «έρωτας» μεγάλος στο Survivor! Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Σπύρος Μαρτίκας συνέχισαν ακόμα μια φορά το φλερτ.

Λίγο πριν το αγώνισμα για τη 2η Ασυλία, η σχεδιάστρια κοσμημάτων δήλωσε ανοιχτά την ανησυχία της να… σκεπάζει τα βράδια τον Profesor.

Αφορμή ήταν η ερώτηση του Λιανού για τη μεταστροφή του Σπύρου προς τις συμπαίκτριές του.

«Αν σε σκεπάζω μετά την Ένωση, θέλω να μου το αναγνωρίζεις», είπε στον παίκτη των Μπλε αλλάζοντας τη χροιά της φωνής της κάνοντάς την πιο γλυκιά.

Είναι άλλωστε γνωστή η συμπάθεια που έχουν αναπτύξει οι δυο τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.