Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν πραγματικά πολύ χαρούμενος με την νίκη που κατάφερε στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor. Μάλιστα ο σεφ του Survivor που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές το πανηγύρισε με την ψυχή του αλλά έκανε και μία αφιέρωση!

Σε ένα από τα run του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ, o Απόστολoς Ρουβάς μονομάχησε με τον Γιάννη Τσολάκη, τον οποίο και νίκησε.

Ο στίβος μάχης είχε απ’ όλα. Τρέξιμο, κολύμπι, ισορροπία αλλά και στόχο. Ο Γιάννης Τσολάκης έφτασε πρώτος στον τελικό στόχο. Αμέσως ξεκίνησε να ρίχνει τις βολές τους. Ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη φορά που δοκίμαζε τον συγκεκριμένο στόχο. Και αυτό μάλλον δεν τον βοήθησε πολύ.

Ο Απόστολος Ρουβάς από την άλλη, είχε καταφέρει να φέρει, λίγη ώρα νωρίτερα, έναν πόντο στην ομάδα. Ο επιτυχημένος σεφ είχε μπορέσει να βρει αμέσως τον στόχο. Ο Απόστολος  κατάφερε να πετύχει τρεις πετυχημένες βολές ενώ ο Γιάννης Τσολάκης δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε ένα πόντο.

Μετά την πετυχημένη τρίτη βολή, ο Απόστολος Ρουβάς ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του είπε πως θέλει να κάνει μια αφιέρωση.

«Παιδάκια θέλω να κάνω μία ωραία αφιέρωση, είναι η πρώτη μου προσωπική αφιέρωση… θέλω να κάνω μία αφιέρωση στον αδερφό μου.. δεν αγαπάω κανέναν ξεχωριστά λιγότερο ή περισσότερο αλλά θέλω αφιερώσω αυτή νίκη… από μικρό παιδί πάντα με προστάτευε με καθοδηγούσε και είναι πραγματικά το ίνδαλμά μου και το παράδειγμα μου για τη ζωή θέλω να τον αφιερώσω στον αδερφό μου τον Σάκη».

Τότε όλοι οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας ένωσαν τα χέρια και φώναξαν «Σάκη!». Μάλιστα ο Άρης Σοϊλέδης αστειεύτηκε λέγοντας: «Ότι θα γινόμουν “Ρουβίτσα” εδώ δεν το περίμενα».