Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.  Το τελευταίο διάστημα τα κανάλια μελετούν πώς θα ενισχύσουν το πρόγραμμά τους κατά το δεύτερο μισό της σεζόν. Ένα από αυτά τα προγράμματα είναι και το  «The Masked Singer».

Για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, μάλιστα, δεν τέθηκε ποτέ άλλο όνομα εκτός από του Σάκη Ρουβά για την παρουσίαση. Υπήρχε μία φημολογία ότι ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να είχε το τιμόνι της εκπομπής ωστόσο κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Ο τραγουδιστής, όμως, φαίνεται πως ήδη συμφώνησε, δίνοντας τα χέρια με τον ΣΚΑΪ. Και αναμένει το πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα, σε μια νέα τηλεοπτική του προσπάθεια, μετά το «Idols», την ίδια στιγμή που είναι πιθανό να τον δούμε και στο Survivor.

Στο μεταξύ το τελευταίο διάστημα ο τραγουδιστής είχε εξαφανιστεί!

Ο καλλιτέχνης που είναι ιδιαίτερα ενεργός δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση από τις 28 Δεκεμβρίου και κυρίως μετά την συναυλία στο Λυκαβηττό. Μάλιστα η συγκεκριμένη εκδήλωση που την είδαμε στην ΕΡΤ είχε συζητηθεί έντονα.

Το κόστος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είχε προκαλέσει εδώ και αρκετές μέρες πολλές αντιδράσεις. Οι επικριτές έλεγαν ότι το ποσό των 211,000 ευρώ ήταν υπερβολικό. Μάλιστα είχαν βάλει στο στόχαστρο τους το Σάκη Ρουβά. Ο Δήμος Αθηναίων και ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε πως το κόστος δε διαφέρει ουσιαστικά από τις προηγούμενες χρονιές.

Τα πυρά δέχτηκε ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος δεν επηρεάζεται από τις αντιδράσεις. Ο ίδιος είπε ότι είναι «παράδοση», αλλά όσο και ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος τηρεί σιγή ιχθύος όλο αυτό το διάστημα εν μέσω των σχολίων.

Ωστόσο όπως και να χει, η ανησυχία των θαυμαστών  είχε μεγαλώσει και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Αυτές έδειχναν τον τραγουδιστή και την Κάτια Ζυγούλη να βγαίνουν από ιδιωτικό νοσοκομείο.

Σάκης Ρουβάς: Η επανεμφάνιση του τραγουδιστή

Ωστόσο ο Σάκης έκανε θεαματική επανεμφάνιση! Ανέβασε στα social μία οικογενειακή φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε σε χιονισμένο τοπίο. Βέβαια παραμένει άγνωστο το που. Πάντως σίγουρα το στιγμιότυπο δεν είναι πρόσφατο αφού μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά έχουν ξεκινήσει σχολείο εδώ και δέκα μέρες.

Η εξαμελής λοιπόν οικογένεια βρήκε ευκαιρία για μία εκδρομή σε χιονισμένο προορισμό.