Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο φαρμακοποιός του Survivor, ψάχνει τη… συνταγή για να ξεκάνει τον Άρη Σοϊλέδη. Βλέπει προφανώς τη δύναμη που έχει ο ποδοσφαιριστής και νιώθει καυτή την ανάσα του στον σβέρκο του!

Οι Διάσημοι του reality παιχνιδιού στο ΣΚΑΪ σχολίασαν τόσο τρόπο που κινείται όταν μιλάει αλλά και και τον λόγο του. Γι αυτό και η ομάδα των Διασήμων τον χαρακτήρισαν «Professor» (από τη σειρά La Casa de Papel), ενώ η Ναυσικά τον είπε και «Wolverine».

Στο μεταξύ όμως ποιο είναι το σχέδιο του  Σπύρου Μαρτίκα;

Ο φαρμακοποιός θέτει σε εφαρμογή νέο σχέδιο κατά των Διασήμων, συγκεκριμένα κατά του Άρη Σοϊλέδη.

Αφού κατάστρωσε το πολυσυζητημένο σχέδιο κατά της Ασημίνας και της Σοφιάννας, τώρα θέλει να θέσει σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος. Κι αυτό αφορά τον Σοϊλέδη, ο οποίος έχει ανεβάσει την ομάδα των Διασήμων και τους έχει οδηγήσει σε ένα σερί νικών.

Στο μεταξύ οι Μαχητές προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και δεν τους πάει καλά. Μάλιστα ο Σπύρος  σκέφτηκε, μήπως η «βόμβα» που έριξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πριν μέρες στο συμβούλιο, ήταν σκόπιμη, για να κάνει την ομάδα του άνω – κάτω. Ο Μαρτίκας παρότρυνε τους συμπαίκτες του, όταν συναντηθούν με τους Διάσημους, να αποθεώσουν τον Άρη Σοϊλέδη προκειμένου να τους εξοργίσουν. Και η αλήθεια είναι ότι κατάφερε να τους εκνευρίσει, ιδιαίτερα την Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Πάντως αν ισχύει η ιδέα μου και θα έχεις να ακούσεις ένα σχέδιο Μαρτίκα με σάρκα και οστά, μιας και με είπαν και προφέσορ εχθές, για να μην το μεταφέρει ο Γιώργος όπως θέλει, γιατί δεν θεοποιούμε τον Άρη για να του λέμε “πόσο καλός και πόσο ουάου είσαι και ευτυχώς που ήρθες εσύ γιατί οι άλλοι ήταν άχρηστοι και έλα κι από εμάς καμιά βόλτα, έλα να μας κοουτσάρεις”;», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε:

«Τι θα καταφέρεις; Θα νιώσουν οι άλλοι ότι μόνο με τον Άρη ζούνε και ότι μόνο ο Άρης υπάρχει και θα ανακάμψουμε εμείς».