Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστικές! Όπως  θα διαβάσετε παρακάτω ο Δούκας συμμαχεί όχι μόνο με το ψυχοπαίδι του τον Μελέτη αλλά και με τον Ζάχο εναντίον του Ακύλα.

Οι τρεις ισχυροί άνδρες ο καθένας από το πόστο του ξεκινούν πόλεμο εναντίον του εχθρού τους! Στο μεταξύ όμως ια βρεθεί το πτώμα του Λούβαρη. Όπως είναι φυσικό, η οικογένεια Σεβαστού αναστατώνεται.

Ο Δούκας είναι αποφασισμένος να βάλει φρένο στα μεγαλεπήβολα σχέδια του Ακύλα. Ωστόσο την ίδια στιγμή αποφασίζει να χωρίσει οριστικά με την Αντιγόνη. Έχει πλέον κουραστεί από τους καυγάδες με την Μυρσίνη. Έτσι, εγκαταλείπει την ερωμένη του.

Ωστόσο η Μυρσίνη θα συγκρουστεί με την Αντιγόνη. Έχει άλλωστε καταλάβει ότι η πανέξυπνη πρώην «φίλη» της, δεν θα τα παρατήσει εύκολα.

Άγριες Μέλισσες Έτοιμο το Διαφάνι!

Όλο το Διαφάνι είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει ενωμένο τον Ακύλα. Όμως  μια εξέλιξη προκαλεί αναστάτωση. Εντοπίζουν το πτώμα του Λούβαρη! Και η υπόθεση ανοίγει ξανά.

Ήταν ο μοναδικός μάρτυρας της δολοφονίας του Θέμελη.  Το πτώμα του άτυχου εργάτη ανασύρεται και αποδεικνύεται πως δεν εξαφανίστηκε όπως θα ήθελε ο Δούκας. Έτσι η υπόθεση θα ανοίξει ξανά. Αυτό βέβαια φέρνει το φόβο τόσο στον Δούκα όσο και στον Μελέτη.

Όμως και η Πηνελόπη θα θορυβηθεί. Η νεαρή Σεβαστού δε σταμάτησε ποτέ να ψάχνει τρόπο να δικαιώσει την μνήμη του Αλέξη Γραμματικού που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή. Όπως άλλωστε θέλει και να τιμωρήσει τον πατέρα της, αφού από την πρώτη στιγμή ήταν πεπεισμένη πως εκείνος τον σκότωσε .

Ωστόσο σύμφωνα με το περιοδικό mytv, ο Δούκας βάζει προτεραιότητά του τον πόλεμο που έχει ανοίξει με τον Ακύλα. Ο ίδιος δίνει μάχη με το χρόνο, προκειμένου να εμποδίσει να εδραιώσει τα σχέδια του και να καταστρέψει το Διάφανι. Ο Μεγαρίτης, χωρίς να έχει ιδέα για τις συμμαχίες που προσπαθεί να συνάψει ο Δούκας ,προχώρα στα μεγαλεπήβολα σχέδια του. Στόχος του να εξαφανίσει το Διαφάνι!

Ο Δούκας έχοντας στο πλάι του Μελέτη, περνάει στην αντεπίθεση. Ο Σεβαστός αρχίζει ένα υπόγειο πόλεμο εναντίον του Ακύλα. Χρησιμοποιεί τόσο τον Μελέτη όσο και το Ζάχο ο οποίος είναι αποφασισμένος και εκείνος να βάλει τέλος στην εξουσία του Ακύλα.

Οι τρεις άντρες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και την εξουσία που έχουν εναντίον του Ακύλα. Αν και ξέρουν καλά πως η σύγκρουση μαζί του θα είναι σφοδρή και η νίκη απέναντι του καθόλου εύκολη. Από την άλλη το Διαφανι , καλείται να ψηφίσει αν πρέπει να δεχτεί τη βοήθεια που του προσφέρει ο Δούκας για τη μάχη εναντίον του αεροδρομίου.

Η απόφασή τους θα είναι καθοριστική. Ο Ακύλας όμως καταλαβαίνει τον πόλεμο και δεν έχει καμία διάθεση να εγκαταλείψει αμαχητί!