Όπως είναι γνωστό, η πείνα και η ήττα φέρνουν γκρίνια! Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ο χαμός που έγινε χτες (1/2) βράδυ στο Survivor του ΣΚΑΪ. Οι Μπλε βγήκαν εκτός ελέγχου με μία Σοφιάννα έτοιμη να χυμήξει στον Κατσαούνη!

Ο αγρότης από τα Φάρσαλα τις τελευταίες μέρες δεν είναι καλά ψυχολογικά. Είναι ολοφάνερο ότι η ιστορία με την Μυριέλλα του έχει στοιχίσει. Ωστόσο και η Σοφιάννα δεν τον άφησε σε χλωρό κλαρί! Η χτεσινή λοιπόν ήττα έφερε τον κόμπο στο χτένι. Κάπως έτσι άρχισε μια έντονη λογομαχία ανάμεσα σε Γιώργο Κατσαούνη και Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Όταν παίζουν άτομα σαν τον Κατσαούνη, δεν μπορώ να φωνάξω με την ίδια χαρά για αυτόν τον άνθρωπο γιατί πήγε να κάνει κάτι πίσω από την πλάτη μου, με πέταξε στον λάκκο και με έβγαλε με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού. Επειδή απλά ξεμυαλίστηκε. Πήγες να μαγειρέψεις μια ψηφοφορία πίσω από την πλάτη μου και δεν γουστάρω να σε βλέπω» είπε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Η Σοφιάννα πετά συνέχεια σπόντες για εμένα. Φταίω που την αφήνω να μιλά, όπως θέλει. Δεν μπορώ συνέχεια να με κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη. Έχει πολύ κακό χαρακτήρα και την τσάντισε πολύ που την ψήφισα. Δεν με νοιάζει. Δεν είπα σε καμια γκόμενά μου να σε ρίξει στον τάκο. Την σ…οψυχία βγάλε την αλλού κι όχι σε εμένα. Είσαι φίδι κολοβό». Αυτό απάντησε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Η Σοφιάννα έφτασε στο σημείο να πει στον Γιώργο βαριές κουβέντες.

Survivor: «Είπες στην γκόμενά σου να με βγάλει στον τάκο»

Αυτή η ατάκα της παίκτριας των Μπλε ήταν κάτι που έκανε έξαλλο τον Κατσαούνη! Μάλιστα, έφτασε να τα βάλει και με τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι.