Ο παίκτης του Survivor, Τάκης Καραγκούνιας έμαθε μετά το αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας (4/4) ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή. Ο Γιώργος Λιανός του ανακοίνωσε ότι η παραγωγή θα του συμπαρασταθεί και θα τον αφήσει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Έτσι και έγινε. Ο παίκτης των Μπλε αφού επικοινώνησε με την οικογένειά του, αποφάσισε να παραμείνει στο Survivor και να συνεχίσει να μάχεται για τον ιδιαίτερο σκοπό του, που δεν είναι άλλος από την κόρη του.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, η παραγωγή του Survivor και του ΣΚΑΪ πρόσφερε τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Ελλάδα για την κηδεία και να επιστρέψει ξανά στο παιχνίδι, όμως εκείνος αρνήθηκε.Μέσα στην όλη φόρτιση, εντάθηκε και η διαφωνία του με τον Κ. Εμμανουήλ. Όπως είπε ο Τάκης όταν όλοι οι συμπαίκτες του έσπευσαν να του συμπαρασταθούν, εκείνος έκανε ηλιοθεραπεία.

Πριν την έναρξη στο αγώνισμα για το έπαθλο επκοινωνίας, καταγράφηκε ένα «χοντρό»επεισόδιο.

Με αφορμή τον χαμό του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε στο στόχαστρο.

Το ζήτημα είναι λεπτό, αλλά φαίνεται ότι μετά από τα παράπονα που εξέφρασε ο Τάκης, ότι ίσως να το χειρίστηκε με άκομψο τρόπο ο Make Up Artist.

Πριν γίνει αυτό όμως, ο Κωνσταντίνος είχε δεχθεί χαρακτηρισμούς από τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως «προσωποποίηση του ψέματος».

Ο φαρμακοποιός εννοούσε τόσο τη συμπεριφορά του Εμμανουήλ στη συμβίωση, αλλά και στον στίβο μάχης.

Οι δυο τους λογομάχησαν έντονα για ακόμα μια φορά, με τους Κατσαούνη και Ασημίνα να φωνάζουν στον Κ. Εμμανουήλ να σταματήσει να μιλά.

Για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ακόμη και για τον Σπύρο, ο Τάκης είπε τα καλύτερα, ενώ αποκάλυψε ότι προσφέρθηκαν να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας.

Από την άλλη ο Εμμανουήλ συνεχίζει να πιστεύει ότι όλα αυτά γίνονται σκόπιμα για να αμαυρώσουν την εικόνα του, και δίνει την δική του εξήγηση για το περιστατικό με τον Τάκη.

Survivor: Το ξέσπασμα του Τάκη στον Κωνσταντίνο