Η παίκτρια του Survivor Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/4) άγνωστες πτυχές της ζωής της. Η νεαρή παίκτρια, φανερά συγκινημένη μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, καθώς και τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

«Όποιος με γνωρίζει τώρα και δεν ξέρει το παρελθόν νομίζει ότι είμαι ένα άτομο που μεγάλωσα βασιλικά. Δεν είναι έτσι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα από μια φτωχή οικογένεια. Αλλάζαμε συνέχεια σπίτια λόγω οικονομικών προβλημάτων. Κάποια στιγμή μετακομίσαμε στη Δράμα» εξομολογήθηκε αρχικά η παίκτρια της Κόκκινης Ομάδας.

 

Έπειτα η Ναυσικά Παναγιωτακοπουλου αναφέρθηκε στον εθισμό του πατέρα της με τα ναρκωτικά. Πρόκειται για ένα θέμα για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά κατά το παρελθόν. «Ενώ είχα μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, εκείνος ήταν απών, και λόγω της δουλειάς του και λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά. Καταστάσεις που δεν τις ξεπερνάς εύκολα. Η μαμά μου είναι ηρωίδα ειδικά για όσα έχει περάσει με τον μπαμπά μου. Από μικρή έχω αναγκαστεί να είμαι ανεξάρτητη. Ίσως γι’ αυτό να έχω προσαρμοστεί τόσο καλά στο Survivor».

 

Αναφερόμενη στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ και πώς ξεκίνησε η καριέρα της, είπε: «Δεν πήγα ποτέ πανεπιστήμιο. Συνέχισα να δουλεύω μέχρι που μου έγινε μια πρόταση από μια make up artist να δουλέψω ως μοντέλο. Το αντιμετώπισα σαν πλάκα. Είχα μεγάλη ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Μου κανόνισε εκείνη ένα ραντεβού με ένα πρακτορείο μοντέλων. Έφτασα σε ένα σημείο που δεν χρειαζόταν να κάνω άλλες δουλειές και δούλευα μόνο ως μοντέλο» εξομολογήθηκε το μοντέλο.

Survivor: Η εξομολόγηση της Ναυσικάς