Το φετινό Survivor είναι αλήθεια ότι μας έχει εξιτάρει! Είναι δυνατό, προκαλεί αγωνία και οι παίκτες είναι πολύ ανταγωνιστικοί και κανείς δεν πιάνεται.. φίλος! Επιπλέον ο ΣΚΑΪ έχει λόγους να χαίρεται αφού από άποψη ποσοστών AGB πιάνει κορυφή σε μία εποχή δύσκολη με τόσες σειρές στα κανάλια. Άλλωστε το έχουμε ξαναπεί ότι η μυθοπλασία φέτος πάει σφαίρα και κανείς δε βγαίνει χαμένος!

Survivor: Ας μιλήσουμε όμως για το επεισόδιο που θα προβληθεί και αφορά στο έπαθλο επικοινωνίας.

Σύμφωνα με τα όσα είδαμε στο trailer του Survivor , ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει καταφέρει να έχει τους εξής φίλους στον Άγιο Δομίνικο. Τον κανέναν! Κι αυτό γιατί με τη συμπεριφορά του είτε θέλει να τον διώξουν και να τον στείλουν πακέτο και μάλιστα ασυνόδευτο στην Ελλάδα, είτε είχε εντολή «πήγαινε και κάνε τα παιδιά… μαλλιοκούβαρα»! Όπως και να έχει, το πάει σφαίρα το πράγμα κυρίως με τον Τάκη. Αντί να σεβαστεί ότι ο άνθρωπος τραβάει το ζόρι του, ρίχνει συνεχώς γροθιά στο μαχαίρι για να οδηγήσει τον μισθοφόρο στα άκρα!

Το μόνο που καταφέρνει είναι να βρει απέναντί του όλη την ομάδα. Γιατί με τα όσα λέει δεν υπάρχει περίπτωση να τον συμπαθήσει ακόμα και ο πιο ιντριγκαδόρος!

Οι κόντρες λοιπόν πάνε βολίδι και αυτό που απομένει είναι να μάθουμε ΕΔΩ ποιος θα μιλήσει με συγγενείς και φίλους μπας και αλλάξει και το γούρι!

 Άγριος καυγάς στο αποψινό επεισόδιο!

 

 

Survivor: Ποιοι παίκτες λοιπόν είναι στον τάκο;

Όπως ξέρουμε, ο Κωνσταντίνος, η Βρισηίδα και η Ευριδίκη είναι οι προτεινόμενοι παίκτες μας. Εμάς, αν μας ρωτάτε, αλλιώς τα είχαμε στο μυαλό μας αλλά ό,τι και να πούμε το αποτέλεσμα έχει κριθεί. Και τι εννοούμε με αυτό; Περιμέναμε να φύγει άλλος, που στην τελική το δούλεψε κιόλας, και άλλος την κάνει με ελαφρά!