Υπάρχει ένα απίστευτο παρασκήνιο στο αποψινό Survivor! Όλοι περιμέναμε ότι η αποχώρηση είναι ένας ρόλος που γράφτηκε για δύο! Αλλά το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι φτιαγμένο πραγματικά για γερά νεύρα. Το θέμα είναι βέβαια ποιος τα έχει αλλά ας πάμε παρακάτω.

Από την αρχή αυτής της μονομαχίας υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί παραμονής στο παιχνίδι επιβίωσης. Οι ανατροπές ωστόσο διαδέχονται η μία την άλλη και μία τέτοια θα δούμε και στο αποψινό επεισόδιο.

Όπως ξέρετε όλοι και το ζείτε στο πετσί σας κάθε φορά που πρέπει να ψηφίσετε, μόλις 45 λεπτά έχει στη διάθεσή του το τηλεοπτικό κοινό για να ψηφίσει. Κι αυτό παιδιά πραγματικά δεν είναι αρκετό. Θες να κάνεις και ένα flash back, να θυμηθείς τι έχει δώσει ο κάθε παίκτης. Καλές και κακές στιγμές.

Survivor: Ποιοι παίκτες λοιπόν είναι στον τάκο;

Όπως ξέρουμε, ο Κωνσταντίνος, η Βρισηίδα και η Ευριδίκη είναι οι προτεινόμενοι παίκτες μας. Εμάς, αν μας ρωτάτε, αλλιώς τα είχαμε στο μυαλό μας αλλά ό,τι και να πούμε το αποτέλεσμα έχει κριθεί. Και τι εννοούμε με αυτό; Περιμέναμε να φύγει άλλος, που στην τελική το δούλεψε κιόλας, και άλλος την κάνει με ελαφρά!

Ας έρθουμε όμως στην αποψινή κάλπη και το αποτέλεσμά της. Ένας εκ των τριών είναι αδιαμφισβήτητος νικητής. Πρόκειται για έναν παίκτη που τα έχει καταφέρει μία χαρά ως τώρα και με δυσκολότερους αντιπάλους. Έτσι και αυτή τη φορά ο συγκεκριμένος παίκτης είναι μέσα. Δεν φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί να γκρινιάζει, να έχει μία γλώσσα πιο μεγάλη απ’ ότι πρέπει αλλά μία χαρά τα καταφέρνει και τα βγάζει εις πέρας.

Για ποιον παίκτη μιλάμε και ποιος παίκτης είναι αυτός που λέει το bye bye θα το μάθετε μόνο ΕΔΩ!

 

Χαμός με Μαρτίκα και Εμμανουήλ στο αποψινό επεισόδιο!