Το Survivor, που όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύει όλο και περισσότερο, έχει μπροστά του μία ακόμα αποχώρηση. Αλλά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα πρέπει πρώτα να έχουμε προτεινόμενους. Και ποιοι θα είναι αυτοί;

Όπως παρακολουθούμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι στίβοι μάχης γίνονται ολοένα και πιο δύσκολοι ειδικά αν κρίνουμε από τον χτεσινό που έγινε και βράδυ! Επιπλέον οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες είναι μεγάλες αφού όλοι έχουν κουραστεί, έχουν πεινάσει και τα νεύρα τους έχουν σπάσει. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε συμβούλιο έχουμε και ένα ξεκατίνιασμα!

Δεν είναι καθόλου εύκολο να έχεις να αγωνιστείς, να έχεις καθαρό μυαλό και πνεύμα και να έχεις και κάποιον να σε τσιτώνει, να σου λέει «δεν μπορώ να αγωνιστώ, έχω πυρετό» και να σκάει μύτη με την ομπρέλα. Άνθρωπος είσαι και λυγίζεις.

ΕΔΩ ψηφίζετε αυτόν που θέλετε να αποχωρήσει!

Αυτό που κυνηγούν οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παίκτες του Άγιου Δομίνικου, είναι η ασυλία. Μόνο με αυτή μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Αλλιώς, όσο καλός και να είσαι δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεθείς προτεινόμενος. Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο ο αντίπαλος. Όταν είναι κάποιος που κουράζει το κοινό και ξέρεις ότι θα βγει σίγουρα, βγάζεις στον τάκο αυτόν που έχει τις πιθανότητες με το μέρος του. Κάτι τέτοιο θα ισχύσει και σε αυτή την ψηφοφορία!

Survivor: Η λίστα με τους προτεινόμενους είναι

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Βρισηίδα Ανδριώτου

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο Κωνσταντίνος είναι αυτός που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του ενώ την Ευριδίκη την πρότεινε η Σοφιάνα. Η Βρισηίδα από την άλλη θέλει να αποδείξει ότι στην κόντρα με τον Απόστολο για το ποιος είναι περισσότερο… παιδί από τον άλλο, είναι η νικήτρια.

Νέα τώρα

Η Βρισηίδα μούντζωσε τους πάντες και άρχισε να τα «γυρίζει»

Ποιος είναι το φαβορί να αποχωρήσει;

MasterChef: Top-10 των πιο ιδιαίτερων παικτών (vids)

Τηλεθέαση: Δεν έχει αντίπαλο το Survivor!

Και μένετε εσείς! Ο κόσμος που θα αποφασίσει ποιος θέλετε να παραμείνει. Τα δεδομένα τα ξέρετε. Κανείς δεν είναι ο σούπερ αγωνισταράς! Καλά, ο Κωνσταντίνος είναι και εκτός συναγωνισμού αν μας ρωτάτε!

MEDIATIME

ΟΙ δηλώσεις των υποψηφίων