Ο Τάκης Καραγκούνιας περνά τις πιο δύσκολες ώρες  της ζωής του στο Survivor. Κι αυτό γιατί όταν πληροφορήθηκε από την παραγωγή πως ο πατέρας του δεν είναι πια στη ζωή.

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μίλησε για την απώλειά του και ξέσπασε σε κλάματα.

«Με πληροφόρησαν από την παραγωγή ότι έχασα τον πατέρα μου. Πέθανε ο πατέρας μου κι εγώ είμαι εδώ. Όταν χάνεις ένα γονιό, είναι κάτι πολύ σκληρό. Είμαι αδύναμος τελείως, δεν είναι στο χέρι μου.

Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος. Και να θέλω να παραστώ στην τελετή της κηδείας του, δεν μπορώ. Να μπορούσα να είμαι εκεί και να συμπαρασταθώ στη μάνα μου. Να τον χαιρετούσα. Το θέμα είναι ότι δεν προλαβαίνω.

Μου είπανε να πάρω την πρώτη πτήση που θα μου κλείνανε να φύγω και να γυρίσω πίσω. Τους υπερευχαριστώ και δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά τους. Πρέπει να τους το αναγνωρίσω αυτό και τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

Οι πτήσεις είναι μεγάλες 15 ώρες και πλέον. Οπότε δεν θα ξαναδώ τον πατέρα μου κι όταν γυρίσω θα πάω να μιλώ σε έναν τάφο.

Δεν πρόλαβα να του πω πατέρα συγχώρεσέ με, για όσα σου έχω κάνει κάτι. Ήταν ένας υπέροχος πατέρας που μας μεγάλωσε φτωχά αλλά με αξιοπρέπεια. Νιώθω τύψεις επειδή δεν του είπα σε αγαπώ και το έπαιζα σκληρός».

 

Λύγισε ο Τάκης Καραγκούνιας

 

Survivor-ψηφοφορία (4/4): Τρεις υποψήφιοι, ποιος θέλετε να παραμείνει; Ψηφίστε!

Όπως παρακολουθούμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι στίβοι μάχης γίνονται ολοένα και πιο δύσκολοι ειδικά αν κρίνουμε από τον χτεσινό που έγινε και βράδυ! Επιπλέον οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες είναι μεγάλες αφού όλοι έχουν κουραστεί, έχουν πεινάσει και τα νεύρα τους έχουν σπάσει. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε συμβούλιο έχουμε και ένα ξεκατίνιασμα!

Δεν είναι καθόλου εύκολο να έχεις να αγωνιστείς, να έχεις καθαρό μυαλό και πνεύμα και να έχεις και κάποιον να σε τσιτώνει, να σου λέει «δεν μπορώ να αγωνιστώ, έχω πυρετό» και να σκάει μύτη με την ομπρέλα. Άνθρωπος είσαι και λυγίζεις.

ΕΔΩ ψηφίζετε αυτόν που θέλετε να αποχωρήσει!