Μία ακόμα σκληρή μάχη πρόκειται να δοθεί στο αποψινό επεισόδιο (26/4) του Survivor αφού θα μάθουμε και ποια ομάδα πρόκειται να κερδίσει αλλά και ποιοι θα είναι οι τελευταίοι υποψήφιοι κάτι το οποίο έχετε ήδη διαβάσει στο Sportime. Θυμηθείτε ΕΔΩ τα spoiler.

Στον αποψινό αγώνα μην περιμένετε να δείτε έπαθλο επικοινωνίας αλλά τον τρίτο αγώνα ασυλίας, ένα μίνι game επίδειξης δύναμης, με ακόμα δύο παίκτες να πρέπει να ψηφιστούν για το Συμβούλιο της Πέμπτης.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολύ εκεί στον μακρινό Άγιο Δομίνικο αφού οι Κόκκινοι κάνουν στο… τσακ την ανατροπή και ξαναστέλνουν τους Διάσημους στον τάκο για να αναδείξουν ακόμα δύο παίκτες για αποχώρηση.

Έτσι οι Κόκκινοι ψηφίζουν και βγάζουν υποψήφιους τη Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Εντωμεταξύ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα: «Κατ’ εμέ ο Σπύρος δεν έπρεπε να ψηφιστεί χθες, αντικειμενικά. Είχε μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα. Και στο πασχαλινό τραπέζι έφερε δύο πόντους. Πέντε νίκες με τους τούρκους. Όλοι βγήκαν και είπαν “Ε, ο mvp”. Βγήκε όλους και τους κέρδισε. Και τους κέρδισε με ευκολία, κακά τα ψέματα. Οπότε για μένα μία μικρή επιβράβευση από την ομάδα του θα έπρεπε να του είχε δοθεί». Ο Κωνσταντίνος είπε επιπλέον ότι του αξίζει μια ευκαιρία, να πάρει μια ανάσα, γιατί είχε μια εβδομάδα πάρα πολύ καλή και δεν του δίνεται ποτέ η ευκαιρία να πάρει μια ανάσα. Είναι συνέχεια υποψήφιος.

Οι ψηφοφορίες μας για την αποχώρηση

Στο Sportime ψηφίζουμε με αρνητική ψήφο. Με άλλα λόγια, ΕΔΩ έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ποιον παίκτη θέλουμε να αποχωρήσει.

Στο Mediatime έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ακριβώς όπως στο κανονικό παιχνίδι. Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor.

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της σειράς-Ποιοι υποφέρουν και ποιοί παντρεύονται!

Μαύρο Ρόδο: Σε ποιον ανήκει αυτό το πτώμα;

Αξίζει να διαβάσεις
Μαρινάκης και Καρυπίδης από φίλοι είναι πλέον απέναντι – Η επόμενη μέρα στον Άρη – Η συνεργασία με ΑΕΚ και τα «deals» με τον Παναθηναϊκό