Στο… απόγειο της στρατηγικής φαίνεται να βρίσκονται οι παίκτες του Survivor αφού ο καιρός περνάει γρήγορα και όλοι θα κληθούν να βάλουν τα δυνατά τους με θεμιτά αλλά και αθέμιτα μέσα προκειμένου να φτάσουν το στόχο που δεν είναι άλλος από το χρηματικό έπαθλο!

Βασάλος, Μπάρτζης, Καραγκούνιας, Μαρτίκας αλλά και Ανδρέαδου είναι οι «πρωταγωνιστές» του σημερινού (26/4) τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ στο οποίο βλέπουμε τον Κωνσταντίνο να σχολιάζε τον Μπάρτζη που φαίνεται να τα έχει βάλει μαζί του.

Ο Βασάλος μοιάζει να θίχτηκε ιδιαίτερα για τα σχόλια περί αγωνιστικών του επιδόσεων και απαντά με ειρωνία απέναντι στον παίκτη κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων ενώ ο Σπύρος κατηγορεί τον Νίκο για στρατηγική και κουτοπονηριά!

Η Στέλλα Ανδρεάδου από την άλλη απορεί γιατί ο Κωνσταντίνος προστατεύεται τόσο καιρό και θεωρεί ότι όλο το σκηνικό το καλλιεργεί με την σκοτεινή του τακτική ο Μαρτίκας! Ο Σπύρος λέει ότι ο Νίκος βιάστηκε για μία ακόμα φορά και πως η κουτοπόνηρη τακτική που διάλεξε είναι αυτή που σιχαίνονται όλοι ενώ ο Καραγκούνιας απορεί γιατί ο Μπάρτζης μοιάζει να έχει εμμονή με τον Κωνσταντίνο!

Οι αλληλοκατηγορίες αφορούν στα «μαγειρέματα» που γίνονται στις ψηφοφορίες αλλά και στις τακτικές που ακολουθούν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου ο Μπάρτζης έκανε παράπονα για τον τρόπο που τον χαιρέτησαν μετά τον αγώνα.

Η κατάσταση πια μοιάζει να… ξεφεύγει!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της σειράς-Ποιοι υποφέρουν και ποιοί παντρεύονται!

Τι αλλάζει άμεσα στον Ολυμπιακό…

Μαύρο Ρόδο: Σε ποιον ανήκει αυτό το πτώμα;