Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor αλλά και νικητής του προηγούμενου κύκλου του ριάλιτι, Στάθης Σχίζας.

Όπως είπε δε θεωρεί ότι αυτό το παιχνίδι είναι και κάτι… «ουάου» ούτε ότι αυτοί που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο είναι και οι σούπερ ήρωες αφού ένα… τοστ κυνήγαγαν όπως χαρακτηριστικά είπε.

Κάτι τηλεοπτικό δε θεωρεί ότι θα του ταίριαζε αν και του έγιναν προτάσεις αλλά δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σε ένα πάνελ χωρίς να θέλει να υποτιμήσει κάποιον. Είπε ωστόσο ότι συζητάει για κάτι τηλεοπτικό που αφορά παιδιά και έχει στυλ ντοκιμαντέρ και πρόκειται να γυριστεί στο εξωτερικό.

Επιπλέον ο νεαρός επιχειρηματίας είπε ότι είναι περήφανος για την πρώτη φορά που πήρε μέρος αλλά τη δεύτερη το μετάνιωσε αφού ήταν ένα σκληρό ριάλιτι εντελώς εκτός από τη δική του φιλοσοφία και γι αυτό ακριβώς έφυγε.

Όπως είπε πέρσι ήταν «εκκλησία» σε σχέση με φέτος ενώ θέλει νικητή τον Μπάρτζη και παραδέχεται ότι έκλεισε πια με τον Άγιο Δομίνικο.

Σς ό,τι αφορά τη δημοσιότητα και πώς του έχει φερθεί, είπε ότι πρέπει να δέχεται και τα καλά και τα κακά αφού αυτός είναι ο ρόλος της και ο ίδιος φροντίζει να είναι πάντα ψύχραιμος.

Τέλος είπε ότι του αρέσει το φλερτ από κοντά και όχι από τα social media αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει προσωπική ζωή!

Survivor: Δείτε τη συνέντευξη του Στάθη Σχίζα