Κάτι λίγες μέρες έχουν μείνει προκειμένου το Survivor All Star να περάσει στην τηλεοπτική ιστορία. Είναι γεγονός ότι οι εκλογές πήγαν πίσω την όλη διαδικασία για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ αφού οι υπεύθυνοι προγραμματισμού του σταθμού αλλά και της εταιρείας παραγωγής, Acun Medya, είχαν σκοπό ο τελικός να προβληθεί μέσα στον Ιούνιο ή το πολύ μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102,2 τα πράγματα έχουν πάρει άλλη τροπή.

Ο Άγιος Δομίνικος θα εγκαταλειφθεί από τους υπόλοιπους παίκτες που βρίσκονται εκεί τους τελευταίους έξι μήνες, περί τα τέλη Ιουνίου. Έτσι τέλος οι καλύβες, οι καρύδες και οι… καβουρομάνες με την επιστροφή στα πάτρια εδάφη να γίνεται με πλήρη εμπιστευτικό τρόπο, τύπου Mission Impossible για να δοθεί και η ανάλογη ατμόσφαιρα!

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι δήλωσε επίσης ότι ο τελικός όπου θα δοθεί τίτλος και χρηματικό έπαθλο, θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι στις 10 ή στις 11 Ιουλίου.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του ριάλιτι, ο Γιώργος Λιανός είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις του στην εκπομπη Breakfast@Star:

«Δεν έχω ιδέα για νέο κύκλο του Survivor All Star. Αυτές είναι αποφάσεις που παίρνει το κανάλι συνήθως προς… Αύγουστο πλευρά.

Είναι μια δουλειά την αγαπάω πάρα πολύ και είναι φυσικό, αν γίνει νέος κύκλος, να θέλω να είμαι εκεί. Βέβαια η απόφαση δεν είναι δική μου αλλά της εταιρίας παραγωγής. Οπότε είμαι σε αναμονή»

 

Survivor: Δείτε την αποκάλυψη από την εκπομπή Πρωινό μας και τη Φαίη Σκορδά