Ακόμα και η ντροπή πρέπει να ντράπηκε στο Survivor για τα όσα ξεστόμισε με τόσο θράσος και χωρίς καμία συστολή ο 50χρονος μισθοφόρος Τάκης Καραγκούνιας που πολλοί πρέπει να μετάνιωσαν που τον έστειλαν για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο!

Ο 50χρονος, και δεν το επαναλαμβάνουμε τυχαία, αφού πρόκειται για τον μεγαλύτερο σε ηλικία παίκτη που προφανώς έπρεπε να κάθεται σπίτι του με το παιδί του που τόσο αγαπάει όσο λέει αν και αποφάσισε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να την ξαναστερηθεί μόνο για τα φράγκα λες και δεν υπήρχαν άλλες δουλειές να κάνει αλλά έπρεπε να πάει χιλιάδες μίλια μακριά για μία καλύτερη… τύχη που… τύχαινε να είναι μακριά από το παιδί του!

Αντί λοιπόν να σκεφτεί τα δικά του λάθη, που προφανώς δε μας αφορούν, ασχολήθηκε με την Μελίνα Μεταξά!

Ένας μεγάλος τσακωμός συνέβη στο νησί της Καραϊβικής μεταξύ του μισθοφόρου και της Μελίνας και τον οποίο αποκάλυψε το “Πρωινό μας” στον ΣΚΑΪ.

Τάκης Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά ήρθαν σε μία ανεπανάληπτη κόντρα μετά τις κατηγορίες της τελευταίας πως ο μισθοφόρος προσπάθησε να της επιβάλλει να μην ψηφίσει αρνητικά τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η Μελίνα είπε ότι δεν θα του άρεσε να μιλάνε έτσι στην κόρη του.

Ο Τάκης Καραγκούνιας της είπε να μην πιάνει την κόρη του στο στόμα της και συνέχισε λέγοντας “είσαι 36 ετών και θα έπρεπε να έχεις δύο παιδιά”.

Η ίδια, όταν άκουσε αυτά τα αχαρακτήριστα λόγια, ξέσπασε σε κλάματα, με τους παίκτες να καταδικάζουν τα απαράδεκτα λόγια του.

Δεν θα έπρεπε λοιπόν να αποβληθεί μετά από τα όσα είπε; Δεν θα έπρεπε να ψηφιστεί προκειμένου να φύγει πια για να πάει να δει και το παιδί του;

Survivor: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα