Το Survivor μπορεί να έχει κατεβάσει τους διακόπτες λόγω των εκλογών στην Ελλάδα και το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, που όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο έχει προχωρήσει σε αλλαγές λόγω των πολιτικών εκομπών, όμως τα γεγονότα τρέχουν και μάλιστα με ταχύτητα φωτός!

Και μιας και δεν έχουμε κάτι σοβαρό να μας απασχολεί, η σχέση Σχίζα και Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να σχολιάσουμε για το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους.

Μετά το ψέμα της Ελευθερίας Ελευθερίου και την οικειοθελή αποχώρηση του προηγούμενου νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, η σχέση του με την επιχειρηματία φαινόταν να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Όπως φάνηκε, κανείς δεν πήρε με καλό μάτι την επιστροφή του Στάθη από τον Άγιο Δομίνικο και έτσι το τρελά ερωτευμένο ζευγάρι πήρε δρόμους χωριστούς.

Κι ενώ αρχικά είδαμε έναν κατηφή Στάθη έτοιμο να κλάψει στην κάμερα που τυχαία τον βρήκε έξω από το γυμναστήριό του, εμφανίζεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μέσα στην καλή χαρά στο πλευρό του Λιάγκα και μίλησε σχεδόν… ζεστά για τον Στάθη. «Και ναι, και μιλάμε και αλίμονο κλπ κλπ».

Και εμφανίζεται σήμερα Παρασκευή, έτσι για να κλείσει ευχάριστα η εβδομάδα, ο Σχίζας στην εκπομπή της Καινούργιου και αφήνει μία… μπαλκονόπορτα ανοιχτή για επανασύνδεση.

«Είμαι μια χαρά, όλα καλά, τέλεια κι η ζωή προχωράει. Είμαι εδώ για την προπονησούλα μου. Έχω κρατήσει τα τυπικά με την Αλεξάνδρα. Ήμασταν τόσο διάστημα μαζί. Τι κάνεις, καλά είσαι, καλά είμαι; Αυτό. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά λόγω του ότι απασχολούσαμε στην τηλεόραση, εγώ λόγω του παιχνιδιού κι η Αλεξάνδρα. Απλά ανακυκλώθηκε λίγο παραπάνω, νομίζω ότι έσβησε αυτό και προχωρά ο καθένας την ζωή του. Εμένα με νοιάζει να είναι καλά, να είμαι καλά, κι όλα καλά»

«Μόνο ο Θεός ξέρει (αν θα τα ξαναβρούμε), εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο».

Για το άδειο σπίτι είπε: «Το σπίτι είναι όπως ήταν. Λίγο άδειο αλλά εντάξει όλα μια χαρά. Πράγματά της δεν έχω κρατήσει. Τι να τα κάνω, να τα φορώ; Κάποια πήρε, κάποια έμειναν. Να κάνουμε και κάποια ανανέωση».

Survivor: Δείτε τις δηλώσεις Σχίζα