Η Μαρία, η Αθηνά και η Χάιδω προσπαθούν να κάνουν τη Μαργαρίτα να ξεχαστεί στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ενώ ο Λυκούργος μετράει τις ώρες μέχρι να γυρίσει η Χάιδω στη Μάνη. Λίγο αργότερα η Αθηνά εξομολογείται στη Μαρία ότι έχει ταραχτεί με την ιστορία του κοριτσιού και σκέφτεται πολύ σοβαρά να την υιοθετήσει μιας και πάντα ήθελε να έχει ένα παιδί.

Η Μαρία συμφωνεί μαζί της και της λέει πως αφού το θέλει να το κάνει γιατί είναι ευλογία της τονίζει.

Λίγο αργότερα η Αθηνά, η Μαργαρίτα και η Χάιδω επιστρέφουν στη Μάνη. Η Χάιδω δέχεται μια έκρηξη αγάπης από τον Λυκούργο, ενώ η Αθηνά βάζει μπροστά το σχέδιο της υιοθεσίας της μικρής Φιλιώς. Μιλάει με τον Λυκούργο από τον οποίο ζητά τη βοήθειά του και να κινήσει τις διαδικασίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Όταν την ακούει ο Λυκούργος συγκινείται και της υπόσχεται να κινήσει γρήγορα τις διαδικασίες!

Ο Ορέστης όσο πάει και μπαίνει σιγά-σιγά στις ζωές όλων στην πόλη. Ηδη αρχίζει να νιώθει μια έντονα έλξη για τη Δήμητρα και επιδιώκει να την ξανασυναντήσει. Στο μεταξύ η φιλία τους με τον Γιώργη αρχίζει να αναπτύσσεται και στο πλαίσιο αυτό πηγαίνουν μια βόλτα με το φουσκωτό. Οταν όμως το μαθαίνει η Ευτυχία ζηλεύει και ο εκνευρισμός της είναι έκδηλος. Παράλληλα ο Ορέστης ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του γυμναστηρίου του, ενώ έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Δήμητρα, όπου αρχίζει να της κάνει μαθήματα πλοήγησης σκάφους κι εκείνη δείχνει να απολαμβάνει την παρέα του. Την ίδια ώρα οι εγγραφές στο γυμναστήριο του Ορέστη ξεκινούν και πρώτος αρχίζει την προπόνηση ο Κουράκος!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε μεγάλα μπλεξίματα-Παντρεύεται πάλι την Αρετή;

Ξέρει τι θέλει ο Ολυμπιακός;

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει φασαρία στον Γεράσιμο- Του ζητά να απομακρυνθεί από την Ελισάβετ