Ο νικητής του Survivor του 2022, Στάθης Σχίζας μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show. Ωστόσο όπως τόνισε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό μας, Νίκος Γεωργιάδης πρόκειται για ένα γύρισμα που έγινε πριν μία εβδομάδα και από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά.

Ο επιχειρηματίας είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1: «Έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα και ασχολούνται τώρα αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά τυχαίνει να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε, ok! Γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα;».

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Έχω όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτές τις λεπτομέρειες θα τις κρατήσω για μένα και για την Αλεξάνδρα» Στο τέλος είπε όμως ότι υπάρχει και πάρα πολύ αγάπη και σεβασμός! Αυτά όμως έγιναν πριν το μπλοκ που ήρθε το σαββατοκύριακο!

Ωστόσο η κάμερα της εκπομπής, Πρωινό Μας βρήκε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε φωτογράφιση για τη νέα συλλογή μαγιό και ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή. Η ίδια είπε ότι προσπαθεί να προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση και αλλαγή!

Τι είπε όμως όταν ρωτήθηκε για το unfollow του πρώην συντρόφου της;

 

«Τα unfollow είναι μικροπρέπειες που δε με εκφράζουν και όχι δεν το έκανα εγώ!»

Survivor: Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής του ΣΚΑΪ