Δυστυχώς το Survivor All Star έκλεισε το… σπιτάκι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα αφού ο χωρισμός τους επήλθε μόλις λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρηση του προηγούμενου νικητή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, όπως έχουν πει οι κακές γλώσσες, ο λόγος για τον οποίο έφυγε ο επιχειρηματίας ήταν γιατί η Ελευθερία Ελευθερίου δεν του είπε… χαιρετίσματα από το αμόρε του!

Προφανώς και οι λόγοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι βαθύτεροι και ότι ο Στάθης απλά ένιωσε πιεσμένος στον μακρινό Άγιο Δομίνικο οπότε αποφάσισε να την κάνει και να βρεθεί στην αγκαλιά της αγαπημένης του.

Ποιος όμως ξέρει τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο, πώς το πήρε η Αλεξάνδρα, τι έμαθε ο Στάθης… Το ζευγάρι όπως και να έχει, χώρισε!

Και ενώ ο Στάθης φαίνεται πολύ πικραμένος και ιδιαίτερα φειδωλός σε ό,τι έχει να πει για τη σχέση του, η Αλεξάνδρα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για τον χωρισμό της αλλά και για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

«Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του. Εγώ τον εκδηλώνω με τη δουλειά, όλη μέρα δουλεύω. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκδηλώνω τα συναισθήματά μου, τα κρατάω πιο πολύ για τους φίλους μου και τους λίγους που με ξέρουν. Οπότε ίσως γι’ αυτό δεν το έχω εκφράσει.

Υπήρχαν μηνύματα που μου έλεγαν ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξω το σπίτι μου. Επειδή όμως κάνω συνεργασίες και διαφημιστικά και δείχνω τον χώρο μου, δε μπορούσα να λέω ψέματα ότι δεν έχω μετακομίσει. Πώς θα έκανα τις δουλειές μου;», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Μια μικρή επικοινωνία υπάρχει. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα «καλά είσαι;», ένα «τι γίνεται εκεί στο Παγκράτι; Καλά είμαι εδώ στο Κολωνάκι». Αυτά τα βασικά. Εγώ γενικά δεν τσακώνομαι, πρέπει να έχει συμβεί κάτι ακραίο. Είμαι άνθρωπος που δένομαι. Εμένα μου αρέσει να κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου και όχι να τους διώχνω», συμπλήρωσε.

Άρα ποιος άφησε ένα παράθυρο, έστω και μικρό, επανασύνδεσης;

Survivor: Δείτε όσα είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου