Η μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει την αποψινή κατάσταση στο Survivor είναι ΧΑΜΟΣ! Μπορεί άλλα να περιμέναμε, που βέβαια θα γίνουν, και άλλα να μας βρουν! Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα, σήμερα 9 Φεβρουαρίου θα έχουμε στο reality του ΣΚΑΪ διπλή αποχώρηση.

Ποιος όμως είναι αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο;

Όπως είδαμε οι Διάσημοι βρέθηκαν δύο φορές στο συμβούλιο του νησιού και αναγκάστηκαν να ψηφίσουν αρνητικά κάποιους συμπαίκτες τους.

Στο πρώτο συμβούλιο ψηφίστηκε για αποχώρηση η Ευρυδίκη και η Αθηνά. Από την άλλη, στο δεύτερο συμβούλιο, στην ψηφοφορία βγήκαν υποψήφιοι οι Μυριέλλα Κουρεντή και Απόστολος Ρουβάς. Η Βρισηίδα Ανδριώτου από την άλλη, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία, έπρεπε να υποδείξει ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η παίκτρια επέλεξε τελικά τον δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα. Όπως σας είπαμε και χτες ΕΔΩ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους των τηλεθεατών και αποχωρεί απόψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Ποιος άλλος αποχωρεί;

‘Εχουμε όμως κι άλλη ηχηρή αποχώρηση! Η Αθηνά Ευμορφιάδη θα αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί σύμφωνα με την εκπομπή δεν μπορεί άλλο μακριά από το παιδί της.

Άρα θα έχουμε διπλή αποχώρηση απόψε από το Survivor.

Συγκινημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Μαχητές και Διάσημοι του Survivor πάλεψαν με νύχια και δόντια για το έπαθλο επικοινωνίας. Ωστόσο οι κόκκινοι του ΣΚΑΪ ήταν αυτοί που μάλλον το ήθελαν περισσότερο κι έτσι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο και να δουν φωτογραφίες, αλλά και μηνύματα από τις οικογένειές τους.

Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας δέχθηκε μηνύματα από τη μητέρα του, Βίκυ και τον πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα. Ο προτεινόμενος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, συγκινήθηκε πολύ όταν είδε την οικογένειά του.

«Λαμπηδόνα μου, λάμπεις! Μας λείπεις πολύ, αλλά μας κάνεις υπερήφανους. Λείψε όσο χρειαστεί. Εμείς είμαστε εδώ!» είχε γράψει ο πατέρας του στο μήνυμα.