Μαχητές και Διάσημοι του Survivor πάλεψαν με νύχια και δόντια για το έπαθλο επικοινωνίας. Ωστόσο οι κόκκινοι του ΣΚΑΪ ήταν αυτοί που μάλλον το ήθελαν περισσότερο κι έτσι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο και να δουν φωτογραφίες, αλλά και μηνύματα από τις οικογένειές τους.

Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας δέχθηκε μηνύματα από τη μητέρα του, Βίκυ και τον πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα. Ο προτεινόμενος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, συγκινήθηκε πολύ όταν είδε την οικογένειά του.

«Λαμπηδόνα μου, λάμπεις! Μας λείπεις πολύ, αλλά μας κάνεις υπερήφανους. Λείψε όσο χρειαστεί. Εμείς είμαστε εδώ!» είχε γράψει ο πατέρας του στο μήνυμα.

Βλέποντας το ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην οθόνη του Survivor συγκινήθηκε πολύ και παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να τους επισκέπτεται πιο συχνά.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μπορεί να μην το είχε στο μυαλό του αλλά τα πάει περίφημα στα αγωνίσματα του ριάλιτι επιβίωσης. Επίσης είναι και πολύ καλός στη συμβίωση με τους συμπαίκτες του στην παραλία. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επέμβει προκειμένου να σταματήσει τους καυγάδες. Από τις πιο φανατικές τηλεθεάτριες είναι και η αδερφή του, Παυλίνα Κωνσταντάρα.

Η κοπέλα κατά διαστήματα ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Επιπλέον μας ενημέρωσε για τη συμβουλή που του είχε δώσει και δεν την άκουσε και θα μπορούσε να του είχε φανεί χρήσιμη σε ένα αγώνισμα.

Η ίδια, ανέβασε φωτογραφία του από το παιχνίδι και έγραψε:

«Σου έλεγα να κάνεις ξύλινες κατασκευές με τον Στεφ, τίποτα εσύ! Να΄τα τώρα!».