Η Αθηνά Ευμορφιάδη, πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» του ALPHA για τον Βαλάντη αλλά και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη βρέθηκε στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης και με αφορμή την κουβέντα για τη φράση του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η πρώην παίκτρια του Survivor εξομολογήθηκε ότι έχει περάσει δύο φορές καρκίνο. Μάλιστα, όπως είπε, ενώ είχε μιλήσει στο παιχνίδι γι’ αυτό, δεν προβλήθηκε ποτέ!

«Βγήκα από τα ρούχα μου όταν έγινε όλο αυτό το σκηνικό με τον Βαλάντη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που το έχω ζήσει δύο φορές στη ζωή μου. Ήμουν 25 στα 26. Το πέρασα δύο φορές, χειρουργήθηκα δύο φορές. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό μου χτύπησε τα καμπανάκια.

Όταν το συζητάς την προηγούμενη ημέρα στη φωτιά, το έχω περάσει εγώ, το έχει περάσει ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη και την επόμενη ημέρα βγαίνεις και λες τόσο ακραία πράγματα γι’ αυτή την κοπέλα, είναι τραγικό.

Ένας λόγος που δέθηκα με την Ευρυδίκη είναι κι αυτό, δεν το είχα συζητήσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ένας άνθρωπος πραγματικά σκληρός, δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου και πήγα και έκλαψα σε αυτό το παιχνίδι» εξομολογήθηκε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε την πρώην παίκτρια του Survivor για ποιον λόγο δεν είδαμε ποτέ τη δική της εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο, η Αθηνά Ευμορφιάδη δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τον λόγο, και ανέφερε: «Δεν ζήτησα εγώ να μην παιχτεί».