Στο επεισόδιο του Survivor υπήρξαν έντονες και ιδιαίτερα συγκινησιακές στιγμές. Μία από αυτές είχε «πρωταγωνίστρια» την Ασημίνα η οποία φάνηκε να είναι πολύ αγχωμένη για το γεγονός ότι η ομάδα της έχασε το έπαθλο επικοινωνίας και δεν θα μπορούσε να λάβει μηνύματα από τους δικούς της ανθρώπους.

«Δεν έχω φωνή μετά τον αγώνα. Η επικοινωνία για εμένα είναι κάτι το top και το Survivor είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας. Αν η ψυχολογία είναι κάτω… Αν είδες Γιώργο, εγώ στα run ήμουν χάλια και δεν πήγαιναν βήμα τα πόδια μου.

Αυτό προέκυψε γιατί άκουσα την Κόκκινη ομάδα που θα μιλήσει με τους δικούς της και θυμήθηκα τον μπαμπά μου. Έχει περάσει καρκίνο κι επειδή έχουν κορονοϊό στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο, έχω αγχωθεί αν είναι καλά στην υγεία του. Όλο αυτό με στρέσαρε και δεν με άφησε να δώσω στον αγώνα» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με δάκρυα στα μάτια.

Ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μάθει ποια είναι τα συναισθήματά τους για το γεγονός ότι θα επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έδωσε τον λόγο και στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Ασημίνα επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά. Ξέρω ότι είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, πόσο σου έχει λείψει να αντλήσεις τη δύναμη από αυτόν τον άνθρωπο;», είπε ο Γιώργος Λιανός με την Ασημίνα να ξεσπάει σε κλάματα.

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Δεν θέλω να κλαίω. Μου είχε πει να μην κλαίω γιατί είμαι άσχημη όταν κλαίω και συνέχεια κλαίω και δεν τον έχω ακούσει σε καμία περίπτωση. Ήταν το στήριγμά μου εκεί έξω. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου αλλά όταν έρχεται αυτό το έπαθλο σηκώνομαι το πρωί και τρέμω ολόκληρη. Όταν είναι το έπαθλο επικοινωνίας στους στόχους έχω πάρα πολύ άγχος», είπε από την πλευρά της η Ασημίνα.

Έπειτα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως αν κερδίσουν οι «Μαχητές», η Ασημίνα θα λάβει μήνυμα από τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.